Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Amstaf

Polecane posty

Gość gość

Mamy amstafa od 4 lat. Do tej pory nie mieliśmy z nim żadnego problemu nie jest agresywny ani do ludzi ani do innych zwierząt. Dobrze ułożony pies ,ale od niedawna jesteśmy rodzicami odkąd w domu pojawiło sie dziecko w naszego psa wstąpił dosłownie diabeł. Skacze na ludzi w drzwiach i podszczypuje zębami nie ma znaczenia czy to osoby ktore zna w tym my czy ktos zupelnie obcy, zaczął atakować inne psy i koty a utrzymanie ważącego 40kg psa ktory w 80% sklada sie z samych mięśni nie jest proste miałam zwichniety nadgarstek i pekniety bark kilka razy mnie przewrócił dlatego na spacery wychodzi z nim teraz tylko mój mąż, urządza nam demolke w domu podrapane meble , poszarpane poduszki i koce, poobgryzane drzwi a najgorsze jest to że niszczy w pokój dziecka dobrał sie do nóżek od lozeczk, zniszczyl komendę i nie daj boze żebyśmy zostawili cokolwiek w jego zasiegu bo zaraz jest zniszczone,pogryzione, rozszarpane. Nigdy nie było tak zeby ściągał jedzenie ze stołu bo od szczeniaka uczony byl tylko jedzenia swojej karmy a teraz musimy zamykać drzwi od jadalni bo w innym wypadku na pewno ściągnie cos ze stołu. Poradzicie co zrobić nie chcemy pozbywać się psa i na prawdę jest dla nas jak członek rodziny ale boimy sie co bedzie gdy dziecko zacznie raczkowac chodzić. .. sami rozumiecie to jest duży i silny pies wystarczy ze trąci dziecko łapą albo lbem i moze zrobić krzywdę. Wiem ze większość z was naspisze zeby oddac psa ale to nie rozwiazanie bo co z nas za ludzie oddać psa po czterech latach bo dziecko sie pojawiło. Tak postępują tylko prostaki bez serca i rozumu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować