Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Same jeste艣cie sobie winne ze samotnie wychowujecie i macie 300 z艂 aliment贸w

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 alez moga ponawiam prosbe to moze inaczej - ja zakladam zlobek ty szukasz opiekunek za 3 zl i SAM JESTES dyspozycyjny za kare ze pieprzysz glupoty moja droga, nie odzywaj sie do mnie tonem, ktorym odzywal nsie do ciebie twoj byly, nie jestem z twojego pzoiomu praczko, kucharko i inny syfie ! xxxx fakt nie jestes z mojego poziomu ale z zupelnie innych powodow niz ci sie wydaje a jak koniecznie chcesz mnie reformowac to wejdz na poziom partner do rozmowy a nie palant ublizajacy rozmowcy wiem ze jest to dla niektorych awykonalne i nie mam zalu, nic na swiecie nie zostalo sprawiedliwiej rozdzielone niz rozum - nikt a zwlaszcza jednostki twojego pokroju - nie twierdzi ze ma go za malo

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
skoro wy niczego nie przeliczacie to skad wnioskujecie o taka czy inna kwote alimentow? wszystko jest mierzalne, po prostu nie nalezy udawac obrazonej ksiezinczki, tylko uderzyc sie w obwisle piersi i przyznac tak, bylam nic niewat i dlatego facet mnie kopnal, bo pomyslcie...skoro macie taka wartosc to dlaczego was nie chce.......... A co to 偶e facet mnie chce czy nie chce ma wsp贸lnego z alimentami??? Skoro takie nic nie warte te kobiety s膮 to po chuj ci du偶o warci faceci robi膮 takim dzieci??Niech sobie poszukaj膮 ognistych dziwek w 艂贸偶ku,super kucharek w kuchni,sprz膮taczek toples i do tego matek dzieci bez obwis艂ych cyck贸w.A zapomnia艂am doda膰 偶e musz膮 jeszcze mie膰 czas zarabia膰... Patrz膮c jakie 偶yciowe niedorajdy i co prezentuj膮 c***o faceci dzi艣 dochodz臋 do wniosku 偶e lepiej 偶y膰 samemu i mie膰 to barach艂o w nosie.Wy ju偶 nie jeste艣cie facetami tylko zwyk艂ymi c*****i,kt贸re nawet na rodzin臋 nie potrafi膮 zarobi膰.艢mierdz膮ce polaczki bez honoru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
twoim zdaniem kobieta powinna sie WYCENIC w brzeczacej monecie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ku藕wa! jakie ^si臋 wyceni膰^? o czym wy tu w og贸le pieprzycie? ojciec jest zobowi膮zany do utrzymywania swojego dziecka i nie ma dyskusji! to, 偶e si臋 odkocha艂, znudzi艂 czy poszed艂 do innej nie zwalnia go z tego obowi膮zku - pracy matki przy dziecku nie ma co wycenia膰 bo jest BEZCENNA - ale skoro si臋 upieracie, to poszukajcie w og艂oszeniach ile si臋 p艂aci sprz膮taczce, kucharce, opiekunce do dziecka zar臋czam, 偶e nie znajdziecie nikogo do takiej pracy za 3 z艂/godz a tak w o gole co ma na celu to wy艣miewanie, poni偶anie i wytykanie kobiet samotnie wychowuj膮cych dzieci? czujecie si臋 lepsi jak je oplujecie? jak wyliczycie im ka偶d膮 minut臋 i ka偶dy grosz? dlaczego nikt nie pi臋tnuje ojc贸w, kt贸rzy maj膮 gdzie艣 w艂asne dzieci a dopieprza matkom, kt贸re musz膮 przej膮膰 ich obowi膮zki??? co za ludzie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co ma na celu? juz ci tlumacze... niektorym swoloczom ego rosnie bo jedyne co maja kobiecie i dzieciom do zaoferowania to pusty tekst niczym nie poparty: zobacz ILE stracilas bo moglas tolerowac cpanie/picie/bicie/zdradzanie/chamstwo/cwaniactwo/itd :D w koncu jestem wielki przez sam fakt ze nosze spodnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"pracy matki przy dziecku nie ma co wycenia膰 bo jest BEZCENNA" Ale to matki pr贸buj膮 j膮 wycenia膰. Tak. Matki pr贸buj膮 wycenia膰 swoj膮 prac臋 przy swoim dziecku na pieni膮dze. Jedna napisa艂a 偶e jakby liczy膰 tylko po 3 z艂/ h to wychodzi 2000z艂/m-c. Nie czyta艂a艣? "dlaczego nikt nie pi臋tnuje ojc贸w, kt贸rzy maj膮 gdzie艣 w艂asne dzieci" W twoim 艣rodowisku si臋 nie pi臋tnuje takich ojc贸w? Bo zar贸wno prawo jak i spo艂ecze艅stwo ich pi臋tnuje. Bardzo mocno i bole艣nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
- pracy matki przy dziecku nie ma co wycenia膰 bo jest BEZCENNA - ale skoro si臋 upieracie, to poszukajcie w og艂oszeniach ile si臋 p艂aci sprz膮taczce, kucharce, opiekunce do dziecka zar臋czam, 偶e nie znajdziecie nikogo do takiej pracy za 3 z艂/godz a tak w o gole co ma na celu to wy艣miewanie, poni偶anie i wytykanie kobiet samotnie wychowuj膮cych dzieci? bEZCENNjak sama powiedzialas, czyli nie ma ceny, bo jest bezwartosciowa! napietnowanie takich matek aspolecznych ma na celu dzilalanie prewencyjne, moze kolejne pokolenia kobiet zastanowia sie zamiast bezmyslnie robic sobie dzieci sypiajac z kims kto sie nimi bawi, bo samotne matki jestescie dla swoich bylych facetow jak chinskie zabawki, takie podroby, tandeta i ie zaprzeczajcie, bo gdyby bylyscie cos warte to chyba obdarzyl by was jakims uczucie pozytywnym, no same pomyslcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie 偶artuj go艣ciu! :) Kogo ty chcesz zach臋ci膰 do my艣lenia? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem kobieta, a jak widac nienawisc do facetow przezarla wam glowy i w kazdym wyrazie krytyki widzicie faceta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A je艣li jeste艣 "kobieta" to przepraszam. Bo to w zupe艂no艣ci t艂umaczy tw贸j agramatyczny styl pisania, brak logiki i g艂upot臋. Jestem facetem ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to kim jestes nie ma znaczenia patologia jest myslenie ze: - przewidziec mozna wszystko - dziecko ma byc wychowywane i utrzymywane przez matke bo ojcu sie nie chce - zarcie sie starych z okazji rozstania sie nie wplywa negatywnie na rozwoj bachorkow - pieniadze zalatwia sprawe osobistej troski i poprawnego kontaktu z dzieckiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
- pracy matki przy dziecku nie ma co wycenia膰 bo jest BEZCENNA - ale skoro si臋 upieracie, to poszukajcie w og艂oszeniach ile si臋 p艂aci sprz膮taczce, kucharce, opiekunce do dziecka zar臋czam, 偶e nie znajdziecie nikogo do takiej pracy za 3 z艂/godz a tak w o gole co ma na celu to wy艣miewanie, poni偶anie i wytykanie kobiet samotnie wychowuj膮cych dzieci? bEZCENNjak sama powiedzialas, czyli nie ma ceny, bo jest bezwartosciowa! napietnowanie takich matek aspolecznych ma na celu dzilalanie prewencyjne, moze kolejne pokolenia kobiet zastanowia sie zamiast bezmyslnie robic sobie dzieci sypiajac z kims kto sie nimi bawi, bo samotne matki jestescie dla swoich bylych facetow jak chinskie zabawki, takie podroby, tandeta i ie zaprzeczajcie, bo gdyby bylyscie cos warte to chyba obdarzyl by was jakims uczucie pozytywnym, no same pomyslcie Ja pierdol臋 mamy 21 wiek a tu kurwa pisz膮 偶e kobiety sobie robi膮 dzieci....A mnie mama z tat膮 t艂umaczyli 偶e do tego trzeba dwojga. I powiem szczerze ja tam mam gdzie艣 czy by艂am lub jestem chi艅sk膮 zabawk膮...Bo on jest nikim nawet nie podr贸b膮 a po prostu z艂em koniecznym na kt贸re mog臋 splun膮膰 i popatrze膰 jak mord臋 wyciera. I tak mam dziecko i mam w dupie czy ma ojca bo ta kurwa do niczego mu potrzebna nie jest bo jak mo偶e by膰 potrzebny nikt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to gratulacje kopulowania z nikim, twoje wybory swiadcza o poczuciu twojej wartosci,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
stoczylem sie ale zawsze bede sie bronil ze to nie moja wina, ONA powinna sie mna zajac bo przeciez rola doroslego odpowiedzialnego mezczyzny jest nie dla mnie, dla mnie jest rola malego szczekajacego ratlerka gryzacego kobiety po kostkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hmmmm..skoro on jest nikim, to do nikogo nie mozna zadac alimentow itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do 19. 13 takiego debila/ki, to nawet na tym forum trudno znale藕膰, wi臋c gratuluj臋. Poza tym je偶eli kobiety s膮 bezwarto艣ciowe tylko dlatego, ze kto艣 je rzuci艂, to w takim razie dzia艂a, to w obie strony. Wi臋c pami臋taj, 偶e za ka偶dym razem kiedy laska ci臋 rzuci艂a, przesta艂a odbiera膰 telefon, straci艂a zainteresowanie albo od poczatku go nie wykazywa艂a i przy propozycji spotkania spojrza艂a na ciebie jak na szczura kana艂owego, to zrobi艂a, to dlatego, 偶e jeste艣 bezwarto艣ciowym zerem pod ka偶dym wzgl臋dem: wygl膮du, intelektu, umiej臋tno艣ci seksualnych, kariery zawodowej. Bo "gdyby艣 by艂 cos wart, to chyba obdarzyla by ci臋 jakims uczuciem pozytywnym, no sam pomysl"- twoje s艂owa, baranie. [jak nie jeste艣 facetem, tylko g艂upi膮 bab膮, to sobie sparafrazuj ten wyw贸d z uwzgl臋dnieniem swojej p艂ci i te偶 pasuje]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bEZCENNjak sama powiedzialas, czyli nie ma ceny, bo jest bezwartosciowa! napietnowanie takich matek aspolecznych ma na celu dzilalanie prewencyjne, moze kolejne pokolenia kobiet zastanowia sie zamiast bezmyslnie robic sobie dzieci sypiajac z kims kto sie nimi bawi, bo samotne matki jestescie dla swoich bylych facetow jak chinskie zabawki, takie podroby, tandeta i ie zaprzeczajcie, bo gdyby bylyscie cos warte to chyba obdarzyl by was jakims uczucie pozytywnym, no same pomyslcie xxx b臋dziesz kobiety uczy艂 jak si臋 wybiera partnera 偶yciowego poprzez pi臋tnowanie i plucie na samotne matki??? a kim ty jeste艣, 偶eby decydowa膰 kto z kim ma sobie robi膰 dzieci??? praca przy dziecku jest bezwarto艣ciowa??? co za 艣cierwo z ciebie! szkoda, 偶e twoja matka zdecydowa艂a si臋 na bezwarto艣ciow膮 prac臋 zamiast na skrobank臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale ja sobie z tego zdaje sprawe, ale ja nie unieszczesliwiam bezbronnych dzieci, poza tym mam wyzsze aspiracje niz przewijanie pieluch i karmienie piersia , tak jak ex mojego faceta, wiec mnie nie porownuj do siebie opuszczona frajerko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ma wyzszych aspiracji od przewijania pieluch i karmienia piersia :D zwlaszcza jak decydujac sie na to swiadomie schodzisz z innej sciezki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciekawe jak b臋dziesz 膰wierka膰 jak sama za jaki艣 czas zostaniesz opuszczon膮 frajerk膮 - faceci, kt贸rzy odwa偶yli si臋 zostawi膰 swoj膮 kobiet臋 z obowi膮zkami maj膮 tan zwyczaj, 偶e przy kolejnych partnerkach przychodzi im to du偶o cz臋艣ciej i du偶o 艂atwiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prac臋 sprz膮taczki wyceni膰 艂atwo- u mnie w mie艣cie jest to 100 z艂 za sprz膮tanie du偶ego domu- ok 8 godzin raz w tygodniu, ma艂e mieszkanie 50 z艂, opiekunka przychodz膮ca do dziecka na KILKA godzin kilka razy w tyg, to minimum 1000 BTW. We藕cie si臋 dowiedzcie ile wynosi wynagrodzenie opiekunki z zamieszkaniem i potem pomy艣lcie, 偶e skoro nie partycypujecie w tej pracy na rzecz dziecka, to jej ekwiwalent pieni臋偶ny przekracza艂by wasze n臋dzne zarobki, do tego koszty utrzymania dziecka. Powinni艣cie by膰 wdzi臋czni, 偶e te alimenty s膮 takie symboliczne zamiast jeszcze p艂aka膰 jak pipy, 偶e 500 z艂 na w艂asne dziecko, to du偶o i by艂a za t臋 ogromn膮 kas臋 hula:D Wychowanie dziecka i wszelkie zwi膮zane z tym obowi膮zki, to ogromna praca absorbuj膮ca 24/7. Ja np nie mam na to ochoty dlatego dzieci nie mam. Wyobra藕my sobie jednak , 偶e mam dziecko, na kt贸rym mi nie zale偶y[za艂o偶enie konieczne na potrzeby tych rozwa偶a艅], oddaj臋 je ojcu i p艂ac臋 mu 300 z艂 i mam wszystko z g艂owy- no czysty zysk i interes 偶ycia, a sama dalej 偶yj臋 jak lekkoduch. Inna sprawa, jakim cudem taki pajac, dla kt贸rego 300 z艂 to du偶o kasy dziecko nakarmi艂by, odzia艂, wychowa艂 i chodzi艂 przy tym do roboty..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a te wy偶sze aspiracje, to przesiadywanie na forum dla wyrzutk贸w spo艂ecznych i plucie jadem na samotne matki, ma艂olaty, inwalid贸w i kto si臋 nawinie. Rzeczywi艣cie dobrze, ze nie tracisz czasu na gary i bachory, bo kultura polska ponios艂aby du偶膮 strat臋:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"oddaj臋 je ojcu i p艂ac臋 mu 300 z艂 i mam wszystko z g艂owy- no czysty zysk i interes 偶ycia, a sama dalej 偶yj臋 jak lekkoduch." A dlaczego 300? Wszystkie mamusie tu 700 to marne grosze i och艂apy. Wi臋c daj 700 przy zarobkach 1500 i za reszte szalej ;):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co za s****wa tu siedz膮 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do bzykania pierwsi do odpowiedzialnosci ostatni tacy sa mezczyzni:) dlatego ja ich unikam, bede chciala dziecko to wyskocze z jakims bogatym, pozniej powiem mu zegnaj:) zanim on pozegna mnie i wystapie o duzee alimenta:) dziecku ojciec nie jest potrzebny, predzej da zly przyklad.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko sie nie zakochaj ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"A dlaczego 300? Wszystkie mamusie tu 700 to marne grosze i och艂apy. Wi臋c daj 700 przy zarobkach 1500 i za reszte szalej" xxxxxxxxxxxxxx zarabiam 3 x tyle i my艣l臋, 偶e gdybym chcia艂a si臋 pozby膰 ci臋偶aru jakim jest dziecko, to 700 z艂 r贸wnie偶 jest bardzo ma艂膮 kwot膮 za taki luksus. I nie dramatyzuj, bo je偶eli masz tak膮 n臋dzn膮 wyp艂at臋, to s膮d raczej nie zas膮dzi 700 z艂. Ty sobie lepiej wyobra藕, 偶e masz t膮 swoj膮 ekstra wyp艂at臋 1500 ca艂膮 dla siebie, dostajesz od ex baby 700 i masz dziecko pod wy艂膮czn膮 opiek膮 24/7 musisz kupi膰 wszystkie rzeczy dla dziecka- a jest tego mn贸stwo, gotowa膰 zdrowe obiady, odprowadza膰/przyprowadza膰 z przedszkola, pracowa膰, po pracy dom i obowi膮zki. Zaraz by si臋 okaza艂o, 偶e jednak nie masz kupy kasy, a praca przy dziecku nie jest bezwarto艣ciowa. .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale ja sobie z tego zdaje sprawe, ale ja nie unieszczesliwiam bezbronnych dzieci, poza tym mam wyzsze aspiracje niz przewijanie pieluch i karmienie piersia , tak jak ex mojego faceta, wiec mnie nie porownuj do siebie opuszczona frajerko To ty masz takie aspiracje i to twoja sprawa,ka偶dy ma prawo ,偶y膰 jak sam chce. Opuszczon膮 frajerk膮 mo偶esz zosta膰 bardzo szybko je偶eli facet przy pierwszym problemie s*******a....Wystarczy 偶e np powa偶niej zachorujesz a wtedy ju偶 ani taka pi臋kna ani ch臋tna nie b臋dziesz.Uwierz mi wola艂a bym by膰 sama ni偶 z facetem kt贸ry b臋dzie ze mn膮 tylko jak b臋dzie dobrze.

Udost臋pnij ten post