Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem chora i nie mam pieniedzy czy muszę umrzeć?

Polecane posty

Gość gość

Boli mnie brzuch. Mam krew w kale. Trzeba zrobić kolonoskopie. Termin wyznaczono za 8miesiecy. Co powinam zrobić w takiej sytuacji?

Gość gość
Ja miałam odległy termin na kolono i zrobiłam sobie prywatnie. Krew w kale moze byc od hemoroidów. Może nie bedzie źle u Ciebie. Natomiast jeśli podejrzewasz coś poważnego, to postaraj ie prywatnie

Gość gość
Ubezpieczenie to troche taka fikcja. Niby mam ale nie moge sie przebadać,wiec jestem w tarapatach. Krew w kale i ból to nie przelewki. Nie wiem co robić.

Gość 1gość
aby krócej czekać niech ci lekarz pierwszego kontaktu napisze na skierowaniu PILNE

Gość gość
17:24 hemoroidy mam przeleczone dwa mutkie nie aktywne. Lekarz wykluczył je jako przyczynę.

Gość gość
Spróbuję nie wiem czy sie takie komunikaty praktykuje na skierowaniach. Zapytam. Źle się czuję. Po lekach i antybiotuku gorzej niz zanim bralam a biorę od 4dni i jest coraz gorzej.

Gość gość
wezwij pogotowie, powiedz, że masz ostry ból i od dawna krew w kale. Ma bank wezmą Cię do szpitala ii uratujesz życie.

Gość gość
dokładnie, udawaj jakis atak zeby cie wzieli do szpitala, wtedy zrobia ci badania od reki