Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet, jego dziecko, ja i jego była

Polecane posty

Gość gość

poznałam fajnego faceta i jak sie okazało ma dziecko, mowił mi ze jest wolny, zanim zaczelismy sie spotykac zadzwoniła do mnie jego byla kobieta z ktora ma dziecko, ja zakonczyłam ta znajomosc bo ona wciaz ma nadzieje ze do niej wroci, nie chcialam wchodzic miedzy 2 ludzi ktorzy maja dziecko, czy tez tak byscie zrobili?mam teraz metlik w glowie czy dobrze zrobiłam

Gość gość
jeśli ma dziecko i kobietę, a mowil ze jest wolny to znaczy ze jest klamca i nie więż sięz nim

Gość gość
"ona wciąż ma nadzieję że do niej wróci" gość gdzie Ty widzisz że ona z nią jest i jest kłamcą!!!! a Ty autorko źle zrobiłaś.... nie jest z nią i widocznie nie chce być!! a nikt nie zmusi go aby wracał do byłej... to że Ty chcesz być z kimś nie znaczy że ta osoba chce być z Tobą, tak jak była tego faceta!! to co wybije wszystkie kobiety na ziemi!! nie będzie ten koleś z Tobą będzie z inną ale nie z była. proste... skoro tego nie chce...

Gość gość
on mnie nie okłamywał a ja ta znajomosc z nim zakonczyłam bo nie chciałam zeby ona mi robiła nieprzyjemnosci w postaci telefonow itp

Gość gość
20;28 oj zdziwilabys się i to bardzo koles wyprowadził się a wciąż jest w kontakcie z byłą za dużo ich łączy,a ta kolejna była to tylko epizodzik

Gość gość
dobrze że zakończylaś,miałabys non stop przykrości

Gość gość
Dobrze zrobiłaś. Facet+dziecko+była=pierdyliard problemów przez całe życie.

Gość gość
niech ru\chacz wraca do byłej skoro zrobił jej dziecko, zwykły doopek. Ciebie tak samo by potraktował jak byłą, też porzucił jakbys mu się znudziła lub nie daj boże zaszła w ciążę.