Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z zona

Polecane posty

Gość gość
nie lubisz browaru,tylko alkohol. wypij bezalkoholowe- i opisz nam wnioski.

Gość gość
Jeśli Ty lubisz piwo, a ja lubię gorzką czekoladę, to na dwa tygodnie zaprzestajemy konsumpcji, sprawdzimy sami czy tylko lubimy, czy jesteśmy uzależnieni.

Gość gość
a alkohol wypacza obraz rzeczywistosci-po kilku piwach wcale nie jestes idealny, zwłaszcza dla zony. smierdzący codziennie alkoholem mąż- nieeeeeee, dziekuje. teraz to tylko kilka piw, ale pewnego dnia zamienia sie w butelke, a jeszcze poźniej- rozejrzyj się wokoło, wiekszosc alkoholikow zaczynala wlasnie od kilku piw dziennie..

Gość gość
ok to poradzcie co ja mam robic. Jak odmowic kumplowi w pracy? On nawet ostatnio do mojej zony powiedzial "co to za facet, ktory nie moze piwa wypic?" O Jezu, nie wyobrazacie sobie jej miny.....To facet, ktory pracuje tam dluzej.....

Gość gość
jednym slowem nie masz zyczenia odmowic kumplowi ale bardzo latwo przychodzi ci odmowienie zonie, tak? to IDZ I BZYKAJ KUMPLA

Gość darass
dzisiaj wyprowadziła sie do drugiego pokoju, jak sie nie zmienisz to wyprowadzi sie do mamusi, a jak nadal nie bedzie poprawy z twojej strony to wyprowadzi sie do nowego faceta ;-))

Gość rybciaka
zastanawiasz sie jak ona sie czuje? Skoro wyniosla sie z waszej sypialni to znaczy, ze bardzo to przezywa, pewnie sie martwi i jest jej wstyd! Szkoda mi twojej zony :( Sama mialam meza alkoholika, oczywiscie nie od razu nim zostal. J aodeszlam, ale jestem wrakiem czlowieka, ktory ciagle sie zbiera bo zrobilam to o wiele za pozno......

Gość gość
do mamusi sie nie wyprowadzi, mieszkamy ponad 100km od nich a jej rodzice to alkoholicy i uciekla z domu juz dawno. Wiem, ze tam nie wroci

Gość Dasertyn
Co to za facet, który nie potrafi odmówić i łapie się na prostackie manipulacje, to raczej popierdówka męska.

Gość gość
A co Ty myślałeś że wszyscy przytakną Ci ze wypicie piwa to jest coś wspaniałego??Piszesz że 2-3 a za chwilkę 2-3 albo więcej...... JESTEŚ UZALEŻNIONY I MUSISZ SIĘ LECZYĆ Przykro mi bardzo że nikt nie staje za Tobą

Gość gość
jak odmowic kumplowi w pracy? normalnie: pracuje-nie pije. za picie mi nie placa. chyba ze kumpel zacznie ci prac,gotowac,prasowac,urodzi ci dzieci? rozumiem, ze ten kumpel to samotny alkoholik? co szuka kompana do picia? ale to trezba miec jaja- kumplowi sie nie odmawia, ale zonie-owszem. nie dziwie sie jej, ona mysli przyszlosciowo, a ty tylko tu i teraz. biedny chlopczyk, ktory nie ma odwagi powiedziec nie...za to ma odwage w imie pijackiego kolegowania sie niszczyc wlasne malzenstwo.

Gość gość
nie jest samotnym alkoholikiem, ma zone i dorosle dzieci. Ale twierdzi, ze jego zona ponarzeka, ponarzeka, ale jest przyzwyczajona i ze to nic zlego. Ja mam wyrzuty sumienia, ale zawsze sie dam namowic :( To nie jest czesto, ale moja robie z tego zadymy jakby sie zdarzalo codziennie

Gość gość
Przestań pić nie dla żony, ale dla siebie, pijane życie nie jest warte przeżycia.

Gość gość
pewnie ze jest przyzwyczajona.. dala sobie wejsc na leb i nie ma sily walczyc z idiota. dobrze ci radze, zapytaj kolegi czy upierze ci stringi (bo na bokserki trzeba sobie zasluzyc) i czy cie ewentualnie poratuje o***tem jak ci sie bzykac zachce

Gość gość
ludzie facet wypija sobie 2 piwa a wy wielkie halo robicie

Gość gość
Jeszcze nie rozumiesz ?! Jak ludzie pisza obiektywnie na temat tej sytuacji? Nie wyciagasz wnioskow???? Nie to,ze alkoholik to jeszcze z inteligencja cos nie tak-:(

Gość gość
Zamiast piwa pij sobie wodę mineralną. Potrafisz? Znajdziesz sto tysięcy wymówek, żeby tak nie zrobić. A zresztą nie chce mi się dyskutować z alkoholikiem.

:...jej rodzice to alkoholicy.."_- masz odpowiedź..! Ona jest przerażona ,że będzie to samo co przeżyła z rodzicami!:/

Gość gość
alez dziewcze, on rozumie dokladnie wszystko... ale NAJLEPIEJ rozumie sposob manipulowania otoczeniem zeby sie nayeebac. stopka: ktory z kolegow upierze mi stringi?

Gość gość
przecież nie masz 5 lat i chyba powinieneś wiedzić że nawet jedno piwo zmienia stan świadomości zachowujesz się wtedy inaczej a wcale nie jestes pijany , ja też nie lubie ludzi po piwie smierdzą z głupawymi uśmieszkami , ja pogoniłam takiego jak ty który nie widział nic złego w jednym piwie codziennie

Gość gość
Zamiast piwa pij sobie wodę mineralną. xx zamiast ziemniakow zjedz sobie papier toaletowy- takie samo debilne porownanie

Gość gość
zamiast ziemniakow zjedz sobie papier toaletowy- takie samo debilne porownanie xxx to ty zamiast piwa napij sie borygo :)

Gość gość
Ty nie masz PROBLEMU Z ZONA, tylko ze soba i alkoholem. Pic w pracy? To budowlanka? To idioto wyobraz sobie ze dochodzi do wypadku. Trafisz za kraty nawiele lat... Albo szef dyscypilnarnie cie wywali i ciekawe jak prace znajdziesz?

Gość gość
A z ciekawosci - co to za praca, w ktorej mozna pic i to codziennie? Gdyby mnie zlapali na gazie, to bym z miejsca dostala wypowiedzenie z nagana w papierach! Chyba tylko budowlancy i majstrzy od remontow popijaja, a przeciez piszesz, ze pracujesz z zona w jednym zakladzie. Nie dziwie jej sie, ze wstydzi sie za Ciebie...

Raczej ty masz problem z sobą, nie z żoną.Prowadzę firmę i nie wyobrażam sobie żeby pracownicy pili choćby jedno piwko w pracy. U mnie byłbyś pierwszy do zwolnienia. Skoro nie potrafisz żyć bez piwa, znaczy że masz problem z alkoholem.Nie dziwie się że żona denerwuje się na ciebie. Rozumiem w domu, ale w pracy?! Co to za zakład?!Ciekawa jestem czy szef też ci towarzyszy w piciu piwa?

Gość gość
a co to za wyczyn ze posprzątałęś mieszkanie? to chyba oczywiste że sprzątasz gdzie mieszkasz? a ja nie tknęłabym palcem faceta po piwie, patologia i robol

Gość gość
to ty zamiast piwa napij sie borygo PIWO TO PIWO BORYGO TO BORYGO woda to woda masz ochote na schabowego to nie zjesz kielki bo wlasnie masz smaka na kotleta masz smaka na piwo to nie napijesz sie wody jasne czy nie ?

Gość gość
nie rozumiem..twoja żona źle się czuje jak pijesz piwo. To twoja żona, więc jej zdanie powinno być ważne i to jak się czuje. Ty jednak bierzesz pod uwagę zdanie kolegi, nie żony tak??? Ale z ciebie ciepły...

Gość gość
gość dziś to ty zamiast piwa napij sie borygo PIWO TO PIWO BORYGO TO BORYGO woda to woda masz ochote na schabowego to nie zjesz kielki bo wlasnie masz smaka na kotleta masz smaka na piwo to nie napijesz sie wody jasne czy nie ? xxx ZIEMNIAKI TO ZIEMNIAKI A PAPIER TOALETOWY TO PAPIER TOALETOWY jak masz smaka na ziemniaki to nie najesz sie papieru toaletowego jasne czy nie? :classic_cool:

Gość gość
W zyciu alkoholika !!!! Kobiety strzezcie sie pijakow !!!