Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmegitka8556565

Provident wkręcają mnie?

Polecane posty

Gość gośćmegitka8556565

Witam. Pare dni temu miałam dosc dziwna sytuacje/ Otóz szukam pracy i zlozyłam podanie o prace do Providenta poprzez formularz kontaktowy, który słuzy podobno do rekrutacji. 3 dni pozniej zadzwonila do mnie pani potwierdzic ze doszlo moje podanie, potwierdzila moje dane, adres zamieszkania, imie nazwisko, nr. telefonu itp. Powiedziala ze zadzwoni do mnie kierownik najblizszej placowki umowic sie na spotkanie. I tak bylo, zadzwonila pani z biura, takze potwierdzila dane itp i powiedziala ze umowimy sie u mnie w domu na rozmowe kwalifikacyjna...Wizyta ma byc jutro a ja mam coraz to wicej watpliwosci, oczywiscie dzwoniono do mnie z nr. zastrzezonego wiec nie moge oddzwonic. Naczytalam sie w internecie ze oni w domu to podpisuja umowy o pozyczke, wlasciwie to maja juz moje wszystkie dane z cv wiec byc moze juz maja dla mnie ta pozyczke? Bo jak wiadomo oni dostarczaja pieniadze do domu niekoniecznie na konto. Boje sie ze zamiast rozmowy pani bedzie chciala mi dac pozyczke lub tylko potwierdzic jej przyznanie. Spotkaliscie sie z sytuacja zeby rozmowa kwalifikcyjna w Providencie odbywala sie w dmu???? Dodam z ebiuro jest 30 km od mojego domu i pani tak tlumaczyla ta wizyte.

Gość gość
to czytaj co podpisujesz :O

Gość gośćmegitka858585
własnie nie mam zamiatru nic podpisywac ;/

Gość gość
dziwne, że tak potwierdzali dane.