Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polscy faceci nie sa tak przystojni jak obcokrajowcy

Polecane posty

Gość gość
Dokladnie! Nie ma to jak zachwalac walory polskich chlopakow nie znajac nawet dobrze wlasnego jezyka! Ja bym sie wstydzila, ze mam faceta, ktory nie potrafi sie poprawnie wyslowic****isze jak niechluj. Brak starannosci wypowiedzi swiadczy o bylejakosci takiego osobnika. Zadna inteligentna kobieta nie wezmie sie za prostaka i analfabete

Gość gość
misiak wrzucna luz ok bo to ze piszesz z duzej litery albo wstwisz przecinek akurat na tym forum o niczym nie swiadczy ;) ja pisze na tablecie i mam gdzies sytlistyke a ty zgrywasz rofesora miodka a rozni ci od niego np to ze ten inteligentny w porownaniu z toba facet na pewno wie czym jest analfabetyzm tobie radzilbym sie doksztalcic pod tym katem bo masz braki kompletne o! :) hehe poza tym uwazam ze jestes slodziutka noi slownik tez mi sie przyda moglabys mi go np wreczyc osobiscie toprzy okazji poszlibysmy pograc w kosza albo na rolki lub pizze :) apropo polskich facetow to faktycznie jest jakis % moze nawet zdecydowana wiekszosc ktora wyglada przezabawnie ktosto dobrze ujal ze maja lby jak patelnie niektorzy :D tu gdzie mieszkam nie mam wielu kolegow polskich z tego tytulu ze pracuje z samymi angolami ale mam jednego dobrego znajomego z pl tylko oczywiscie ma problemy z alkoholem zniszyl sobie zycie na wlasne zyczenie a znam go jeszcze z pl facet skoczyl studia prawnicze a tutaj pracuje fizycznie naprawde swietni wyksztalcony czassami ogladamy jakis progam 1 z 10 czy cos to zna odpowiedzi na 95% pytan :) no alecoz tego...skoro pije na maksa i takich ma znajomych ostatnio go odwiedzilem a tam siedza w kuchni jego ziomki polacy patrze na te glowy faktycznie jakieskartoflane :Dco 2gi nie ma zeba z przodu masakra poubierani w dresy everelast haha i przypomnialo mi s ie odrazu te forum idealny opis :D no aleto jest jakis% tylko wiadomo ze takie ewenementy najbardziej rzucaja sie w oczy hehe :)

Gość gość
p.s ale zeby bylo zabawniej ich zony wcale nie wygladaja lepiej bo 2 z nich kiedys widzialem a tez sa polkmi hehe :)

Gość gość
hehe bo polki nie wszystkie sa ladne ! wrecz okropne! tapete na ryju nalozy i mysli ze piekna dama!

Gość gość
jak można wyjść gdzieś w piżamie? normalnie. współczuję ci, że musisz się malować i szykować, żeby pójść wyrzucić śmieci, bo inaczej czujesz się niedowartościowana.

Gość gość
I jedno i drugie podejscie jest do d**y. Jak wychodze do sklepu na rogu to ubieram buty, spodnie i bluzke zeby wygladac jak czlowiek. Nie jak fleja z deprecha ktora wytrze wszystkie brudy piżamą a potem będzie w tym spała, nie jak paniusia która robi się na bóstwo bo idzie po chleb do ciapaka. Naprawdę tak trudno znależć coś po środku?

Gość gość
Polacy są mieszaniną typów urody od słowiańsko-nordyckich blondasów po "arabowatych" brunetów więc z ich przystojnością nie jest tak źle jak np.u ryżych Anglików,Szkotów czy Irlandczyków. O Niemcach nie wspominając.

Gość gość
Niemcy sa mega przystojni nie to co polacy!

Gość gośćówka
A dlaczego Niemki nie są tak piękne jak kobiety z innych krajów? Tak to już jest

polacy sa sredniego wzrostu i maja okragle twarze , co zrobic takie geny - slowianska uroda ale przez te cechy sa faktycznie malo atrakcyjni chociaz zdarzaja sie wyjatki

Gość gość
W moim otoczeniu akurat wysocy i twarze niezbyt okragle ;)

Gość gość
bo o atrakcyjności w dużej mierze decyduje opakowanie,czyli ciuch,włosy i fura :D taki George Clooney jakby bo ubrać w kufajkę i filcowe buty ,odebrać mu kasę i jego gadżety typu autka to by bura suka na niego nie spojrzała

Gość gość
A ja mam juz dosc qrwa, jestem niski 1,70 ale mam sportowa sylwetke i qrwa jakies nietypowe rysy twarzy bo nawet slyszalem ze wygladam jak model...Ale mnie to w*****a ze wiele poleczek zwraca na mnie uwagę i słyszę teksty przystojny, ladny itp. Ale ze poleczkom chodzi tylko o kase to je olewam...

Gość gość
no widzisz jestes zbyt niski dziewczyny wola wysokich no ale polak facet jest przewaznie niski!!! wrr

Gość gość
tak chcemy kasy, chcemy aby faceci nam kupowali rozne rzeczy i stawiali obiady w restauracjach, chcemy drogich prezentow, w koncu cos nam kobietom od zycia sie tez nalezy za bycie w zwiazku z polskimi burakami niewyglednymi, trzeba sobie jakos ten wstyd zrekompensowac wiec dziady do roboty i zarabiac gruba kase

Gość gość
1,70 to rzeczywiscie niski, znajdz sobie ruską babę one zazwyczaj kurduplaste i drobne, zawsze w pociągu obijają mi się o piersi :D Ja mam Węgra, oni przystojni, wysocy i szczupli. No i zawartość spodni największa w Europie. Polecam ;)

Gość gość
bo to slowianska buraczana uroda.ale na pocieszenie dodam ze ruscy sa jeszcze brzydsi

Gość gość
niestety geny, tego sie nie wybiera.polacy za granica sa owszem zadbani, ale to nic nie daje, przegrywa z przystojnym skandynawem o luznym stylu bycia ktory zarzuci byle co i sie nie uczesze,ale wyglada i tak lepiej.przykre to

Gość gość
Południowcy są niscy? Ostatnio w firmie gdzie pracuję była delegacja Włochów i wszyscy mieli spokojnie po 180-185 cm.

Gość gość
Sa tez i wysocy,ale ogolnie poludniowcy sa niscy,duzo bardziej niz Polacy.

Gość gość
tak czy tak polacy s tak ochydni kojarza mi sie jakby byli z wioski wszyscy buraki zwyklee wyrwane z pola!!!!

Gość gość
tylko mysla zeby baba latala wokol niego a on by lezal z dupa i nic nie robil taa jasne haha

Gość gość
Tyle przystojnych obcokraajowców kobiety a my jestesmy skazane na tych bezwartosciowych, nieudacznikow z Pl...

Gość gość
No taka prawda, że słowiańska uroda w męskim wydaniu jest... mało męska i nieatrakcyjna. U pań prezentuje się ona lepiej. Sporo Polaków ma okrągłe twarze, niekształtne głowy (które widać, jeśli zetną włosy na krótko) i są raczej średniego wzrostu - chociaż zdarzają się wyjątki. Anglicy, Holendrzy, Niemcy czy Skandynawowie mają bardziej pociągłe twarze i bardziej wyraziste rysy twarzy. A akurat u ich rodaczek niekoniecznie ten typ urody prezentuje się dobrze... I nie chodzi o to, że Polacy to zapuszczone brudasy w dresach. Przeciętny Anglik podoba mi się bardziej niż przeciętny Polak, chociaż moja druga połówka jest Polakiem ;) Przystojnym, bo mało słowiańskim...

Gość gość
fakt nieatrakcyjni sa ;/ hahaa jak zetna glowy to szkoda gadac,, ja wam powiem ze jak odrazu odrozniam kto jest obcokrajowiec a kto polak tez tak macie?? hehhe no wlasnie te wyraziste twarze sa takie...;P ;))

Gość gość
jak moze byc malo slowianski skoro jest polakiem ? odwiedzal ich listonosz z holenderskimi korzeniami jak go nie bylo na swiecie czy co hehe :) no wlasnie przegladalem sobie badoolca i zastanawialem sie jak to mozliwe ze jest tyle ladnych angielek i tak malo ladnych polek zauwazylem ze polki przynajmniej te na badoo w anglii sa zwyczajnie srednie czesto maja kiepskiej jakosci zeby w przeciwienstwie do angielek ktore maja ladne duze oczy i szeroko sie usmiechaja pokazujac piekne biale zabki :) i to widac wszedzie na miescie tak samo o czym mozna poznac polke na miescie? okragla twarz i mina jakby jej ktos wsadzil kolka w doopcie hehe wygladacie jakbyscie byly wiecznie wkurzone smiesznie to wyglada na tle angielek ktore zawsze sa usmiechniete i zadowolone z zycia ale co sie dziwic jezeli 95% polek pracuje na magazynach za minimum przewalajac kartony ewenutalnie na tasmie segreguje marchewki hehe :) a pozniej koncza zmiane i udaja ksiezniczki wyzej sracie niz doope macie przy angielkach bladniecie w oczach po prostu ale ile razy nie mam okazji slyszec opinii polek o angielkach to w samych minusach mowicie :/ ... brzydkie grube nie umieja se ubrac a rzczywitosc jest zupelnie odmienna moze wiekszosc z nich nie ma klasy ale wy tez jej nie macie one przynajmniej maja cos w sobie jak sie na nie patrzy a nie wiecznie smutne min wypelnione nadzieja ze kiedys poznacie angola jakiegos ktory odmieni wasze zycie inaczej zgnijecie na pokoju :D haha poznalem tu kilka polek po parulatach pobytu bywaja juz tak zdesperowane i zdolowane tutejszym stylem zycia ze najwiekszym marzeniem jest powrot do polski ale malo ktora na to stac :)