Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Serio nikt???

Polecane posty

Gość gość

Nie leczył się u endokrynologa?Potrzebuje porady, opini

Gość gość
Czyli problemy z tarczycą o ile dobrze kojarzę...Tak?

Gość gość
Chodziłaś do lekarza prywatnie?

Gość gość
Ja mam problemy hormonalne. Tarczyca w górnej normie prawie max plus prolaktyna, dhea. Umówiłam się na wizytę prywatną ponieważ ze skierowaniem do szpitala musiałabym czekać 4 miesiące i ciekawi mnie to czy dostane leki od razu na podstawie badań które mam zrobione bo nie mam siły już tyle czekać na szpital :/

Gość gość
Tak. Ze mam hashimoto okazalo sie w czasie nie udanego starania o dziecko. Wiec w czasie staran i w ciazy chodzilam do ginekologa-endokrynologa. Po ciazy chodzę juz do endokrynologa.

Gość gość
Ja dostalam od razu na podstawie badan. Tylko na początku musialam badac sie co miesiąc żeby dobrac odpowiednia dawkę lekow. Tak samo w ciazy ci miesiąc badania hormonu tarczycy bo dawka z biegiem ciazy sie zwiekszala.

Gość gość
I pobyt w szpitalu nie był potrzebny?No właśnie też przy okazji starań o maluszka to wyszło że hormony 2 razy ponad normę mam :/ ile miesięcy brałaś leki zanim zaszłaś?Ja już mam dość tych objawów najgorsze że włosy garściami wypadają i boje się że z ciąży nici a bardzo chce...

Gość gość
Nie bylam w szpitalu. Zaszlam chyba po 3 miesiacach od rozpoczęcia przyjmowania lekow ale juz dokladnie nie pamiętam. Ogolnie staralam sie w sumie dwa lata a zaszłam po tym jak zaczelam sie leczyc.

Gość gość
Oj to dobrze, właśnie kwestia szpitala mnie interesowała. Dziękuje za odpowiedź, pomogłaś :)

Gość gość
Nie ma za co ;-) u mnie to byla kwestia samej tarczycy może dlatego nie bylam w sszpitalu.