Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie braliscie mieszkanie na kredyt jakie warunki trzeba spełniać

Polecane posty

Gość gość

Kochani,gdzie braliście mieszkanie na kredyt,co trzeba spełniać. -umowa -zarobki -czy trzeba być czystym,czy ew można spłacać regularnie zadłużenie z przeszłości. -inne ważne informacje. Dziękuje

Gość gość
masz zamiar płacić kredyt przez całe życie nie boisz się że nagle stracisz prace lub zdrowie i co wtedy ...

z tego co wiem to najchętniej daje pko. Moja kolezanka zarabia 2000 po 1,5 roku doświadczenia pracy i dostała sama 150 tyś na 30 lat:-/

Gość gość
My braliśmy w milenium , ja i mąż umowa o pracę na czas nieokreśleny, ja mam jeszcze umowę zlecenie. 2 dzieci i sprawdzają zdolność kredytową, zarobki razem netto i na cztery osoby. Oczywiście można mieć inne zadłużenie, ale to też sprawdzają, co jak i gdzie i jeżeli mimo tego zadłużenia i tak będziecie mieć zdolność kredytową to kredyt można dostać.

Gość gość
Pocztowy,niski prog zdolnosci kredytowej

Gość gość
To lepiej 30 lat wynajmowac? A tak chociaż mieszkanie będzie miało ich dziecko. My placimy miesięcznie za 2 pokoje 800 zl , taniej jak wynajem za 1800zl!

Gość gość
Nie da nikt kredytu jak jest zadłużenie. Co wy p*********e.

Gość gość
Nie da nikt kredytu jak jest zadłużenie. Co wy p*********e.

Gość gość
Zadluzenie moze byc,pod warunkiem,ze jest splacane w terminie ,wtedy jestes wiarygodna dla banku

Ważna jest zdolność, pozytywna historia kredytowa i ewentualne zabezpieczenie. Przejdź się do jednego, drugiego, trzeciego banku i się dowiedz. A jak nie masz czasu to skorzystaj z doradcy finansowego, który ma wiedzę o ofertach poszczególnych banków.

Gość gość
do gościa z 21:28 A co zrobisz jak stracisz pracę zdrowie w wynajmowanym mieszkaniu. Jest jakaś róznica? I z tego i z tego cię wypieprzą. A istnieje jescze coś takiego jak ubezpieczenie na wypadek utraty pracy :P

Gość gość
W mBanku mamy kredyt wzięty, jeszcze będziemy splacać przez 10 lat. Oboje z mężem mamy umowe o prace na czas nieokreślony, wiec jakis wiekszych problemow nie było z ofertami. Generalnie polecam Ci strone offerunt, zwłaszcza jak nie masz kiedy chodzic po bankach, bo raczej na wizycie w jednej plcowce się nie konczy…A tak to w domu usiądziesz, powypelniasz wszystko i dostaniesz oferty pod siebie.

Gość KamilaKKK
Oferty na kredyt są bardzo różne, dlatego najlepiej się skontaktować z firmą pośredniczącą, która ma aktualne oferty i wybierze taką, która jest dopasowana do Twoich możliwości. Ja polecam usługi firmy Confronter: http://confronter.pl/pl/hipoteczny/

Gość gość
A ja juz mam splacone mieszkanko - 100 metrowe i swiety spokoj :-)

Gość gość
Teraz mąż uparl sie, zeby kupic dzialke i budowac dom, bo mieszkamy w kamienicy i nie mamy garażu.

Gość Stunka
Ja niedawno w Tax Care brałam kredyt na dzialalność na dowolny cel. starczyło na to co potrzebowaliśmy dla firmy i dołozylismy sobie do mieszkania.