Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mike1994

Fajny portal randkowy

Polecane posty

Gość Mike1994

Wystartował właśnie nowy portal randkowy www.dyskoteka.co Dla mnie jest on świetnym spędzeniem czasu i okazją na poznanie wspaniałych ludzi. Polecam singlom i nie tylko ;)

Gość spider_karl
Słyszałem o tym portalu, już gdzieś na tym forum był on wspominany. Ale przyznam, że nie do końca spełnia moje oczekiwania, ja raczej szukam czegoś innego, portalu, gdzie mógłbym znaleźć jakąś kobietę, z którą można stworzyć coś więcej niż przelotną znajomość. Takich portali do poflirtowania w necie czy do zawierania przelotnych znajomości jest sporo. Ale zastanawiam się nad takimi portalami bardziej matrymonialnymi, na których są poważniejsze osoby i zamiary też są poważniejsze. Czy macie doświadczenie z tego typu portalami? Możecie coś więcej o nich powiedzieć? Czy w ogóle warto w coś takiego wchodzić?

Gość maksym1
Spider_karl: jeśli rzeczywiście zależy Ci na poważniejszym związku i poważniejszym podejściu do tego tematu, to jak najbardziej, powinieneś spróbować z jakimś portalem matrymonialnym. Z takim podejściem na pewno odradzam Ci takie zwykłe portale randkowe, bo tam znajdziesz głównie młodych ludzi, którzy chcą sobie tylko wirtualnie poflirtować albo szukają niezobowiązujących znajomości. A matrymonialne to już co innego. Jest ich kilka, ja akurat korzystałem z mydwoje i byłem bardzo zadowolony. Typowy portal matrymonialny wysokich lotów, na początku test osobowości, na podstawie którego dopasowywane do Ciebie są kobiety, różne poradniki, wiele opcji wyszukiwania tej jedynej, sortowanie, możliwości kontaktu, prywatność itp., wszystko było na najwyższym poziomie. Trzeba było zapłacić, ale za co, co jest dobrej jakości, nie trzeba płacić? No i przede wszystkim kobiety, bardzo miłe znajomości udało mi się tam zawrzeć, kobiety mądre, rozsądne, na poziomie, no i otwarte na nowe znajomości, nie zakładają tam sobie konta, żeby liczyć odwiedziny czy polubienia jej profilu i się dowartościować, ale po to, żeby poznać partnera. Pod tym względem mi się to podobało. W ogóle portal jak najbardziej polecam, jakbyś miał jeszcze jakieś pytania czy wątpliwości daj znać, postaram się odpowiedzieć.

Gość gusia13456
ja mam konto na www.dyskoteka.co , jest to bezpłatny portal randkowy, najlepszy z jakim sie spotkalam ;)

Gość gość
Wszędzie moim zdaniem poziom ten sam byłem na sympatii i na mydwoje poziom kobiet ten sam... niby szukają kogoś na poważnie na mydwoje? ehe jasne szczególnie takie co piszą i mieszkają ponad 300km ode mnie, dużo kobiet tam szuka zabawy jak i na każdym innym portalu, pełno rozwódek które tylko liczą na dobre rżnięcie, dużo fajnych i ładnych które nie wiedzą czego chcą i przekreślą każdego faceta i cała masa tych nie atrakcyjnych. Jak ktoś szuka na poważnie a nie tylko zabawy to w internecie nie znajdzie :).