Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perlaaaagggeee

perwersje: czym dla was są?

Polecane posty

Gość perlaaaagggeee

Co juz jest dla was perwersją w sexie? Lubicie perwersyjny sex? Na pewno każdy ma inne granice tej ostrości, jestem ciekawa gdzie u was leży ta granica? Moze rozwinie się w końcu jakiś ciekawy wątek...

Gość gość
perwersje maja granice jesli chce tego kobieta to ja cofam sie. ma byc harcorowo ostro ale i przyjemnie chocbym to ja dominowal nie zrobie nic gdy ona powie NIE

Gość gość
Tak chce sprobowac takiego seksu ale na razie tylko w fantazjach bo Moja Pani nie jest na to gotowa I chyba nie bedzie

Gość gość
wszystkie, gdzie ja dominuję - zdziwilibyście się ilu panów prosi się o dominy... :) Ale potrafię też ustąpić dla obopólnych korzyści no i chciałabym sprawić swojemu facetowi przyjemność i spełnienie jego wizji ;)

Ja jestem dominującym facetem. A granice perwersji są dla mnie bardzo daleko. Seks jest na tyle ostry na ile jest to w stanie znieść kobita i nadal odczuwać przyjemność. Jedne lubią tylko delikatną dominację a inne uwielbiają jak się je leje bez opamiętania i upokarza ja na wszelkie możliwe sposoby. Ja po prostu dostosowuję intensywność i wymyślność doznań do indywidualnych możliwości danej kobiety.