Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renataaaaaa

I znów nieprzespana noc!

Polecane posty

Gość Renataaaaaa

Męczę się już miesiąc z hakiem...bezsenność, bez powodu. Co noc ten sam problem. Nie mogę zasnąć, ale leżę w łóżku i tak aż do rana. A rano do pracy...nie wyrobię tak dłużej, ale nie chcę iść do lekarza. Próbowałam już melisy i inne głupoty, nie działają. Macie może jakieś swoje sposoby? Myślicie, że powinnam jednak z tym pójść gdzieś? Eh...

Gość gość
Weź faceta do łóżka który Cię uleczy.

Gość gość
sama leżysz w łóżku czy z facetem?

Gość gość
Wymecz sie za dnia, wez ksiazke w lapy i sama zasniesz :) albo tabletki nasenne, wypij aronie bo to obniza cisnienie a przy niskim spac sie chce ale nie przesadzaj

Czemu nie pójdziesz do lekarza? Kup sobie w aptece ziołowe tabletki nasenne jak nie chcesz iść do specjalisty, ale jak trwa to długi czas to ja jednak rozważyłabym wizytę.

Gość gość
melisa to nie głupota a z twoim podejściem i oczekiwaniami no nie wiem wszystko czarno jakoś wygląda.

Gość gość
Ja tam rozumiem, wam melisa kiedykolwiek pomogła??? Pic na wode z tymi ziółkami

Gość gość
Z takim podejściem czarne chmury jedynie widać nic nie widać już nic !!!

Gość gość
Zrób sobie herbatkę z melisy. Ja zaraz robię i luliluuu :-)

Gość Renataaaaaa
Mogę zasnąc tylko jak walnę sobie ze 2 piwa :(

Gość gość
Przecież napisała, że melisa nie pomaga, ludzie czytajcie uważnie. A ja piwa nie lubie, wino dobrze usypia jak już, czasem takie dwie lampki tylko nie za czesto no i jakos mozna sobie poradzic, serio

Gość gość
tabletki uspokajające firmy labofram - polskiej produkcji są ziołowe 3 tabletki na raz godzine przed snem.

Gość Merry90
Po alkoholu może łatwiej zasnąć, ale sen jest płytszy i gorszej jakości. Zatem nie jest do zdrowe dla organizmu. Już nie wspominając o tym, iż można się uzależnić. Nie można za wszelką cenę, na siłę próbować zasnąć tzn. nie takimi metodami. Polecam jednak, abyś udała się do specjalisty...nie wiem skąd jesteś, ale jak wpiszesz sobie w google nabezsennosc gabinety, to z łatwością znajdziesz listę adresów do gabinetów

Gość gość
E? Ziołowe chyba są słabe. Miałem kiedyś problem ze snem i jakoś nie działały. Musiałem pójść do lekarza i dopiero on mi przypisał coś co pomogło (niestety nie pamiętam nazwy)

Gość gość
kiedys ogladalam cos na temat bezsennosci nie mozna zapalac swiatla w pomieszczeniu ktorym sie spi ma tam byc caly czas ciemno nawet na chwile nie mozna tam w dzien wchodzic a osobiscie to najlepiej spie jak w dzien sie wymecze fizycznie i wezme goraco kapiel przed snem i sie najjem :)

Gość gość
Moja koleżanka śpi przy zapalonym zawsze i nie ma problemów ze snem... Ja też polecam gorącą kąpiel

Gość gość
Nie mógłbym przy zapalonym mi pomagają fajki nie kazdy przeciez jednak pali wiec coz

Gość gość
Sam jeszcze jakis czas temu paliłem przed snem, nie potrafiłem zasnac bez dymka, ale teraz jak nie pale zona robi jakies ziolka i tez jest dobrze

Gość gość
Palenie jest dla idiotów, to niszczy organizm! a juz na pewno nie może być sposobem na sen!!!

Gość gość
Ten kto pali, ten wie, że to pomaga. A że papierosy niezdrowe to już inna kwestia. Dla mnie fajek przed snem musi być i kropka.

Gość gość
Moim sposobem jest słuchanie muzyki :)

Gość Bryzeidda
Te rady z facetami w łóżku nie są takie głupie, ale gorzej jak przez nich jeszcze bardziej się rozbudzisz. Bardzo fajnie działa długa kąpiel z odrobiną olejku lawendowego. Ja do tego stosuję jeszcze forsen forte z melatoniną w razie potrzeby i śpię jak dziecko. Pamiętaj też o spacerach albo innych formach aktywności fizycznej. Wszystko razem da fajny efekt- sprawdziłam:) i w dodatku będziesz tryskać energią bez otępienia itd.:)

Gość gość
Ja pracuje po 11 godz dziennie na qieczo godzina silownia i godzinny spacer z psem czytam ksiazke czasami sa to nawet dwie do gora 10 stron i nawet nie wiem kiedy odlatuje ... musisz byc bardziej aktywna chyba ze to stres kiedys mialem firme i zrobilem facetowi remont zjak sie pozniej okazalo wadliwych materialow 40tys zl o k...a!... codziennie pubkt 5 rano juz nie spalem a zaczynalem prace o9 i taki odtruch wymiotny z nerwow