Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po ilu dniach spacer z niemowlakiem?

Polecane posty

Gość gość

Jestem mama 5 dniowego niemowlaka,zastanawiam sie kiedy wybrac sie na pierwszy spacer

Gość gość
a niby skąd my mamy wiedzieć jaka jest u ciebie pogoda????? wszyscy ci napiszą,że jutro możesz iść...więc ty pójdziesz nawet jak będzie lało i wiało???

Ja wyszłam ze szpitala na 5 dobę. W 6 dobie o godzinie 8:00 miałam już wizytę położnej , na wstępie "A dlaczego Pani siedzi w domu ? Na spacerek z dzidziusiem " .

Gość gość
ja myślę, że autorce chodziło tak ogólnie, jeśli pogoda jest ładna to po ilu dniach można iść z noworodkiem na spacer

Gość gość
Z dzieckiem można od razu wyjść. Pamiętaj, że masz głęboki wózek, więc jest osłonięte od wiatru/słońca. Ubierz go tak jak siebie + jedna cienka warstwa więcej (tą warstwą jest też kocyk/kołderka czy co tam masz) :)

Myślę, że śmiało możesz iść już dziś czy jutro. Z noworodkiem można wychodzić nawet w lekki mróz, więc jesienna pogoda, o ile nie będzie jakoś strasznie lało czy wiało, na pewno wyjdzie mu tylko na zdrowie.

Gość gość
I broń Boze nie zakładaj czapki, bo przegrzejesz!!!!!! W gondoli jest przeciez ciepło, bo ma budę.

Gość gość
Rodzilam w listopadzie wyszlam ze szpitala w dniu porodu (rodzilam rano wyszlam po poludniu) I na trzecia dobe bylismy juz na spacerku.

Gość gość
Myślę,że jak skończy 18 lat to będzie odpowiednia pora.W szpitalu nie mówili?Zdaje się,że przed wyjściem ze szpitala jest pogadanka z pediatrą,która wszystko objaśnia.