Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić, żeby odnowić z nim znajomość?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Błagam pomocy! Znam się z jednym kolegą od bardzo dawna. Podobał mi się od zawsze. Chodziliśmy do innych gimnazjów i rzadko gadaliśmy. Jednak kiedy zaczeliśmy chodzić do liceum zaczął się mną mocno interesować. Zagadywał na przerwach i tak dalej. Jednak wtedy pojawił się jeszcze jeden chłopak. Poszłam z tym kolegą na wesele i kreciliśmy a z drugim na inną impreze. Noi zaczeliśmy związek z tym drugim gościem. Byliśmy razem 2 lata ale to nie było to. Jednak przez te 2 lata nie zapomniałam o nim,, cały czas o nim myślałam i wiem że patrzył się na przerwach. Nawet na pewnej imprezie stał jak wryty i patrzył się w moją stronę. Jest teraz 100dniówka. I była niedwno kolejna impreza na której znowu patrzył się jak wryty. Co zrobić, aby odnowić z nim kontakt?

Gość gość
Patrzył się to co, musisz sie puszyć jak paw i nic nie mówić? Skoro sie wg. ciebie patrzył, to podejdź i się zapytaj: O cześć! A co tam u ciebie, juz tak dawno cię nie widziałam? A co unaszych znajomych z klasy. A na jakim jesteś profilu, z czego zdajesz mature? Zagadaj coś, co to za problem? Podejdź i na neutralnym gruncie zagadaj! Jak tak zagaduje jak ktoś mi się podoba ze studiów, z to o wykłady, a to o zajęcia, a to o osoby z grupy które wspólnie sie zna i juz tematy są. Nie ma czego sie wstydzić, przecież to normalne, że chcesz z kimś gadać a nie nudzić się, więc podchodzisz!! Jak na zwykłe tematy to on się nie zdziwi!

Gość gość
On ma latać za tobą.