Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowa firma

Polecane posty

Gość gość

o czym powinnam pamiętać przy zakładaniu firmy? nie korzystam z pomocy żadnego biura rachunkowego, dlatego każda rada będzie cenna, będzie to mała firma, na razie 3osobowa

Gość gość
powinnaś pamiętać o składaniu deklaracji VAT jeśli jesteś VAT-owcem no i musisz pamiętać o płaceniu VAT, CIT i ZUS-u w terminie, zresztą kafeteria nie jest chyba miejscem na pytanie o takie rzeczy , ja miałem firmę jednoosobową i korzystałem z usług biura rachunkowego bo nie miałem pojęcia o księgowości, jak Ty zadajesz takie pytanie na kafeterii to chyba nie masz dużej wiedzy więc nie wiem jak się chcesz sama rozliczać

Gość gość
źle napisałem , miało być PIT nie CIT bo pewnie jesteś osobą fizyczną prowadzącą działalność gopodarczą

Gość gość
dobrze jest sobie kupić podpis elektroniczny np. w http://www.cencert.pl/ wtedy wiele spraw będziesz mogła załatwić na odległość

Gość gość
Jeśli jeszcze nie korzystasz z pomocy biura rachunkowego to zapraszamy Cię do zapoznania się z naszą ofertą . Sylan info - 661 192 124 Zapewniamy pełną księgowość każdemu kto prowadzi własną działalność.

niedługo firmą bedzie sie nazywac stragan ze skarpetkami. mam firme. pozwolili mi handlować smyramy. kosztowało mnie to majatek ale prosperuje dobrze...

i oczywiście każdą skrpetkę trzeba będzie odzielnie zaksięgować. zapłacić podatek inny od lewej i prawej. założyć obowiązkowy monitoring na straganie, kase fiskalną i płacić za cotygodniowe audyty z urzedu miasta.

posrało was wszystkich z tymi firmami. co wy myślicie, że ktos daje na to kase, już pomijam czyją, żebyście sie mogli wzbogacić?

Gość gość
Witam, Kancelaria Rachunkowa Sigma oferuje kompleksowe usługi dla podmiotów gospodarczych w zakresie księgowości oraz administrowania kadrami i płacami. Obsługujemy spółki prawa handlowego, spółki cywilne, jednoosobowe działalności gospodarcze, a także stowarzyszenia, fundacje, związki zawodowe i wspólnoty mieszkaniowe. Polityką firmy jest umiejętność dopasowania oferowanych przez nas usług do zmieniających się potrzeb i oczekiwań Klientów oraz ponoszeniu odpowiedzialności za sprawy Klienta. Przedstawione usługi są skierowane i szczególnie atrakcyjne dla firm (przedsiębiorców), których wewnętrzna polityka preferuje wykorzystanie obsługi księgowej, bądź kadrowo-płacowej przez zewnętrzną firmę pozwalającą w pełni zagwarantować merytoryczny profesjonalizm. Tym co nas wyróżnia, to wieloletnie doświadczenie, indywidualne podejście do Klienta, zatrudnianie personelu o najwyższych kwalifikacjach, inwestowanie w nowoczesne technologie informatyczne pozwalające zapewnić poprawność, czy też kompleksowość oferowanych usług. W efekcie podjętej z nami współpracy firma zyskuje łatwiejszy dostęp do informacji, merytoryczną wiedzę, stosowne dane finansowo-księgowe, czy kadrowo-płacowe, dedykowane raporty i sprawozdania, a co najważniejsze minimalizację ryzyka na tych płaszczyznach i wymierne korzyści finansowe. Współpraca z nami i stosowane przez nas nowoczesne rozwiązania to sposób na optymalizację procesów zachodzących w każdej firmie. Zapraszamy, Kancelaria Rachunkowa Sigma Poznań, ul. Główna 30A tel. 664 049 983

Gość gość
Ja polecam z korzystania z usług biura rachunkowego.Księgowość swojej firmy powierzyłam księgowym z biura rachunkowego MA. Wszystko ok, a w każdej chwili mogłam liczyć na pomoc. http://biuro-m-a.pl

Gość gość
Olej te biura, łatwizna jest prowadzenie papierów, poświecisz temu 1 godzinę i kasa w kieszeni, podatek dochodowy do 20, VAT do 25, ZUS do 10 te daty zapamiętaj.

Gość gość
na dodatek fatalne świadectwo sobie wystawiacie, siedzicie na forum i reklamujecie swoje biuro, widać jak praca w księgowości wygląda

Gość gość
Pewnie na początek przydadzą ci się jacyś dobry informatycy, to stworzenia odpowiedniego oprogramowania. Mi pomagała firma www.effolan.pl . Są rzetelni i godni polecenia.

Gość gość
o wielu rzeczach trzeba pamiętać, ja sprawy papierkowe powierzyłam specjalistom z biura rachunkowego, a sama zajęłam rzeczami, na których się znam, np. zamówiłam dobry internet w http://www.kempa-satellite.com/

Gość gość
W takim razie warto już teraz mieć jakieś na oku. Ja kancelarię rachunkową www.elita-bielsko.pl . Świadczą mi swoje usługi już od paru lat i nie spotkałam się z żadnymi nieprawidłowościami. Zawsze mamy ze sobą dobrą komunikację, wszystko jest zrobione rzetelnie oraz na czas, a to w tym przypadku niesamowicie istotne, dlatego polecam.

Gość gość
Fachową obsługę księgową oraz kadrowo-płacową znajdziesz na www.ask-finance.pl . Prowadzę swoją działalność od dwóch lat i tyle samo ze sobą współpracujemy. Polecam, bo nigdy nie zanotowałem jakiś nieprawidłowości w związku z usługami. Zawsze wszystko zrobione zgodnie z umową, na czas. Nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam

Gość gość
www.ask-finance.pl to świetne biuro rachunkowe, również polecam, rozwiązali wiele ,moich problemów a usługi mają prowadzone niezwykle rzetelnie.

Gość gość
Polecam ze swojej strony www.elita-bielsko.pl . Naprawdę dobra kancelaria rachunkowa, powinnaś się poważnie zastanowić nad ta opcją, to duże ułatwienie:)