Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 98765

Mateusz Miga: szczerze zwątpiłam!!! Brak hormonów? Choroba?

Polecane posty

Gość gość 98765

Właśnie zobaczyłam w DDTvn chłopca o nazwisku Mateusz Miga podobno z programu o modelach w tvn. I kurcze zwątpiłam. Noe poszę tu po to zeby go obrażać, jego wygląd ani orientację ale z tym chłopcem na prawdę jest coś nie tak w sensie fizycznym. U niego nie rozwijają się żadne cechy męskie! Głos ma 100% jak dziewczyna i widać że nie udaje, że na prawde taki ma. Czy taki chłopiec nie powinoen wybrać się żeby zbadać poziom hormonów, może do endokrynologa, przecież możliwe że on na prawde ma jakiś niedobór hormonów w rozwoju a takie leczenie zupełnie by go zmieniło. Mówienie jest jaki jest i zostawcie go jest bez sensu, przecoeż mamy medycune, jest XXI wiek... Moim zdnaiem z nim fizycznie jest coś nie tak! A to oddziałuje też na psychike, hormony i ivh brak mają duży wpływ na nasz stan psychiczny.

Gość gość98765
Przepraszam za literówki, piszę z telefonu i do tego szybko więc wychodzą błędy ;-)

Gość gość
czesc, wiem o kogo chodzi wlasnie on wczoraj odpadl z top model.... hmmmmm z jedej strony mi go zal, bo teraz na pewno sie beda smiac ze chcial zrobic z siebie modela i dokuczac, a z drugiej mnie irytowal, tym swoim zachowaniem tym ze duzo mowil a nic szczegolnego.. nie wiem na prawde nie wiem co mam powiedziec na poczatku jak go zobaczylam nie wiedzialam kto to

Gość gość
Chyba MAGA. Nie wiem, jaki ma głos, ale urody nie ma kobiecej, tylko specyficzną, taką jak Anja Rubik. A co do głosu, nie wiem, ile ma lat, może mu się jeszcze barwa obniży. A może ma po prostu wysoki głos męski.

Gość gość
Masz rację autorko. Takie wynaturzenia jak Mateusz wymagają leczenia. I nie piszcie, że to jak on wygląda jest normalne :-o Powinien jakieś hormony przyjmować żeby wygląd nadążał za płcią.

Gość gość
Dokładnie. U niego wygląd nie idzie w parze z płcią, teraz jest to promowane w mediach jako coś ok a nawet pożądanego ale ten chłopak na 100% ma jakieś zaburzenia hormonalne , kolejne promowanie choroby i czegoś wynaturzonego. Tym bardziej ze on nie udaje :-o Żal mi go.

Gość gość
niby ci wszyscy tacy uprzejmi względem niego(no bo inaczej nie wypada)ale szkoda chłopa...-to jak w Seksmisji-niby baba a jednak chłop...:D

Gość gość
najpierw naucz się jak ktoś się nazywa zanim zaczniesz obrabiać mu d...

Gość gość
a czy ktos mu obrabia dupę??-po prostu wszyscy potwierdzają to ,co widzą-twoja poprawność polityczna jes po prostu do porzygania-przecież nie powiem że Maga wygląda jak facet, bo NIE WYGLĄDA!!!

Gość gość
To jest konkurs na modela a nie na hydraulika ! Gdyby się urodził na we Francji to by był rozchwytywanym modelem, a tu ?? denni ludzie

Gość gość
Wychowywanie bez ojca + pewnie rozpieszczająca mamuśka i Maga nawet nie wie jak powinien się facet zachowywać. W tym programie nawet dziewczyny były bardziej męskie od niego. Już nie mówię o wyglądzie ale o charakterze. Dziewczyny miały większe jaja niż on. Matka zamiast zabrać do lekarza go bo pewnie testosteronu nie ma wcale to jeszcze pozwala aby się zachowywał jak panienka (do tego mocno nieśmiała i zakompleksiona). Ja jako rodzic jakby moje dziecko się dziwnie zachowywało to bym szukał pomocy u lekarza a do tego bym kształcił w nim cechy danej płci. Bo na świecie nie ma miejsca na "homo-niewiadomo".

Gość gość
może mu sie jądra nie rozwineły a te pedały robią z niego gwiazdę, jaki on cudowny szukają anomalii w ludziach, ostatnio robią furore modele z bielactwem na skórze, zezem , chudość jak umierający w obozie auschwitz i braki hormonalne po/je/bana branża zgrai zbokó i pedałów co szukają bolca do du/py ohyda

Gość gość
Dokładnie. Na castingi przychodzili faceci super zbudowani, męscy, jak bogowie greccy i od razu odpadali a jak przyszedł homo-niewiadomo szkieletor to od razu brali bez gadania.

Gość gość
A mnie szkoda chłopaka. On ma ewidentnie problem ze sobą, swoją psychiką, nadwrażliwością i chyba też tożsamością i orientacją seksualną. Ale być może dla niego nie stanowi to żadnego problemu. Jak na modela- ciało nie ale twarz interesująca

Gość gość
"To jest konkurs na modela a nie na hydraulika " g****o prawda. Nie liczy się modeling czyli zawód nikomu niepotrzebny,nic nie wnoszący do społeczności tylko zdrowie. A ten chłopak ewidentnie ma zaburzenia.

Gość gość
Jeśli 20letni facet nie miał mutacji to ja się dziwie jego matce, że z nim wcześniej do lekarza nie poszła.On powinien się leczyć a media nie powinny tego propagować.

Gość gość
"On ma ewidentnie problem ze sobą, swoją psychiką," x dokładnie - ciało to u niego sprawa drugo-, jesli nie trzeciorzędna

Gość gość
Chorób nie można tolerować bo za chwilę każą nam tolerować inne zaburzenia. Jak ktoś jest chory to należy mu współczuć i pomóc wyzdrowieć a nie się nim zachwycać i pokazywać jako modela.

Gość gość
ciekawe, czy wy kurwa nie mielibyscie problemów z psychą jakby wam całe zycie ktoś dokuczał. on się nie dopierdala do zycia innych-nie rozumiem czemu inni to robią. zyjcie i dajcie zyc innym!!!!!!!!!!!osobiscie wolę takiego magę niz chamskiego, egoistycznego samca alfa!!!!!!!!

gdyby miał jakakolwiek osobowosc bylby swietny w tym zawodzie. ale nie dosc ze byl w programie troche wredny i ciagle chcial byc pepkiem swiata to jeszcze mial tylko jedna mine.

Gość gość
do 15:43 Tylko, że twój ukochany Maga nie ma żadnej osobowości. Nawet na głupiego modela się nie nadaje. W prawdziwym życiu nie ma miejsca na takich. W szkole mu dokuczali aby był twardy a on zamiast się przeciwstawić to pewnie płakał po kątach. W dorosłym życiu też sobie nie poradzi. Każdy go będzie ruchał w dupę. Samiec alfa zawsze wygra. Kim taki maga może zostać? Przecież wszędzie trzeba mieć charakter i twardą dupę.

Gość gość
Ola i Marta sa wredne, Maga nie byl wredny

Gość Palikarp
mam nadzieję, że producenci tego 'serialu' już wytrzeźwieli po tym co zafundowali Mateuszowi , i co z tego, że skończyliście studia i posiadacie dyplomy magistrów skoro nadal jesteście głąby , no ale może się czegoś więcej nauczyliście i będziecie mądrzejsi , a Mateuszowi zrobiliście ogromną krzywdę , licząc na to, że zarobicie grube pieniądze na tym serialu , teraz już wiecie, chyba wiecie, że Mateusz taki się urodził i jest jeden na milion , owszem , w każdym kraju są takie przypadki i w Rosji również , namawiam , zobaczcie ten film do końca , wygląda jak facet a ma kobiecy głos http://www.youtube.com/watch?v=Lz_rIyGhKwo a Mateusz ma wygląd faceta ale zachowuje się jak kobieta, w argentyńskim filmie p.t. '' XXY '' jest pokazany taki 'książkowy' Mateusz, który stoi przed lustrem dwie godziny i poprawia włosy , tańczy jak Mateusz i również ma ochotę na sex, prawdziwy przypadek jeden na milion nazywa się HERMAFRODYTA i Mateusz wcale nie jest chory , on się taki urodził , czyli TRZECIA PŁEĆ a teraz wcale się nie dziwię, że obawia się o własne życie. Producenci tego 'serialu' mają w rękach prawdziwy SKARB , który nie wolno zniszczyć i powinni to powiedzieć wprost odbiorcom tego 'serialu'