Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarajewko

przemoc fizyczna i psychiczna

Polecane posty

Gość sarajewko

Witam wszystkich zaczne od tego mam 32 lata mojego meza poznalam na studiach. Bylismy ze soba 4 lata zanim podjelismy decyzje o slubie. Rok od slubu zaszlam w ciaze do 7 miesiaca bylismy fajna normalna para po 7 miesiacu sie zaczelo u meza w firmie byla redukcja etatow zostal zwolniony nie wiem czemu zaczal na mnie odgrywac swoje niepowodzenia zyciowe. Ktoregos dnia jak wrocil po rozmowie kwalifikacyjnej w nowej firmie po mojim pytaniu jak bylo uderzyl mnie kilka razy w twarz i po pchnął na drzwi wyladowalam w szpitalu lezalam 10 dni przychodzil przepraszal ugielam sie co bylo mojim bledem . Urodzilam wspaniala corke myslalam ze to co sie stalo bylo jednorazowe mylilam sie po porodzie kilka tygodni powtorzylo sie znowu i znowu zaczal mnie szantazowac wyklinac od najgorszych upokarzac. Po kolejnej awanturze odeszlam zlozylam sprawe na policje zlozylam sprawe o rozwod i zakaz zblizania sie do mnie. Pisze bo ciagle czytam o dziewczynach ktore doznaja tego samego przemocy znecania sie i zadaja pytania co maja zrobic.ja wiem ze jest to trudne ze człowiek zastanawia sie co zrobi gdzie pojdzie jak sobie poradzi. Kurcze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Nie mozna sie poddawac pozwalac na znecanie . Sama wiem ze do depresji jest jeden krok. Teraz z perspektywy 2 lat jestem z siebie dumna ze mialam tyle sily aby odejsc. Mam cudowna corke wspanialego partnera wrocilam do pracy. Dziewczyny pamietajcie jak sie tego nie zmieni bedzie gorzej. To nie prawda jak przeprosi i obieca ze nigdy wiecej nie uderzy ze tego nie zrobi. Bo zrobi i bedzie to raz na rok potem raz na kilka miesięcy a potem co tydzień. Wierze ze naprawde jak sie chce mozna duzo.

BRAWO, Autorko! Taką godnosc i honor nalezy pochwalic i doceniac! SZACUN WIELKI!!!

Jesteś d zielną mądrą kobietą. I masz całkowitą rację możesz być z siebie dumna. Znasz swoją wartość i to podstawa prawidłowego funkcjonowania. Gratuluję.

Gość gość
mnie dziwi to że autorka nie zauważyła wcześniej że dziad jest gnidą w sumie ciekawe czy można się wcześniej kapnąć