Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy 5 epilog :D

Polecane posty

no tak:D lk jak coś zgotuje to juz nie ma zmiłuj . sie pusz upaprał :D ale mnie zaskoczylo jedno:P kocia normalnie wymiekam nikt nie zastanawial sie kto to bedzie wylizywal tylko Ty :D ty to jednak jesteś super kicia:D mrrrrrrr

pewnie, ze jestem super ;) ale teraz to juz by naprawde trzeba by cos na grzbiet zalozyc i zabrac sie za cos pozytecznego....

Przeczytaj jeszcze raz i dokładnie. Pokrycia NIE obiecuję :P Lepiej powiedz gdzie te moje lody Do roboty a nie się układasz. Same się nie zrobią. Ach i nie zapomnij o dużej porcji dla Czwóreczki :P

od poniedzialku? to duzo sie nie narobisz, bo we wtorek jest swieto :) a ja w poniedzialek bede sie relaksowac na masazu ;)

to swieto a wlasciwie rocznica zakonczenia I wojny swiatowej jest chyba jeszcze bardziej przezywana niz wszystkie inne swieta. ta wojna nazywana jest rowniez wielka wojna.... moze dlatego, ze najwieksze walki wlasnie tu byly?

Gość blednygosc
:D nosz k***a no spóźniłem sie:(

Jutro nie jest lodowy czas :P ale oralny zawsze :classic_cool: Z tym, że wiesz, bardzo chętnie sama Ci nawet te placki usmażę tylko co na to Miłość Twa Doskonała? :D

no tak a ja bede sie wpraszac na kawe i piec serniki... a ty i tak wolisz placki ziemniaczane 😭

kicia kicia źle sie za to zabierasz wbij pazurki w uda i zacznij sie łasić:D mozesz sie ocierać :P oj dzieci dzieci wszystko musze wam mówić :D

lk, ja wpadac to naprawde nie zamierzam :P bledny.... ;) niektorzy maja niski prog bolu i wbicie pazurkow w uda, powoduje w ich mniemaniu, ze sie odnioslo obrazenia rodem z filmow rambo :P :D

Oj tam nie bierz tego tak dosłownie :D Przyjdź/przyjedź/ przypłyń/ przyleć :P Tylko sernik zrób ;)

nie mam dlugich paznokci :( , niestety zawod ktory wykonuje nie pozwala na wyhodowanie pazurow....

to taki rdzaj zastawy? czy sposób przyrządzenia? a moze przyprawa? jak smakuuje łaska?

Łaska? hmmm zależy czy o nią prosisz. Ale i wtedy chyba jest mdła. Słodko mdła. Tak ją czuję.