Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy że kobieta jest dobra w łóżku?

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi proszę, co to oznacza wg facetów? Czemu jedne są, a drugie nie? Co takiego jest ważne?

Gość gość
pasja do seksu i to ze umie mnie nakrecic i necic i dobrze piescic

Gość gość
Kobieta musi być : - Aktywna w łóżku, nie leżeć jak kłoda, nie bać się pozycji innych niż misjonarska. - Nie wstydzić ani brzydzić się ciała swojego ani mężczyzny. W seksie oralnym w którąkolwiek stronę nie ma nic złego. - Nie bać się wyrazić rozkoszy lub chęci zmiany. - Być nastawioną pozytywnie do eksperymentów, ale wyrażać co jej się spodoba w nowościach, a co nie, lub na co nigdy się nie zdecyduje. - Mieć popęd seksualny :P - NIe wywierać presji na facecie i nie być egoistką.

Gość gość
a czy kobiecie, którą kochacie moglibyście powiedzieć szczerą prawdę, że nie jest dobra w łóżku? I dać wskazówki?

Najlepsza kochanka to kobieta, która w seksie zachowuje się naturalnie. Traktuje go jak świetną zabawę, szansę na bycie kimś, kogo nie odgadliby nigdy ludzie, którzy ją znają. Do tego się niekiedy dochodzi, niekiedy ma się to od początku. Warto "prowadzić" partnerkę (i partnera), w interesie obojga.

Gość gość
ktoś jeszcze odpowie?

Gość gość
Gość nr 2 jest panem ;)

Gość gość
no bo pytanie głównie do facetów.. wiem , że kobiety często myślą, że są dobre, a rzeczywistość jest inna. Więc kobiet raczej nie pytam.

Gość gość
monteverdi dośc dobrze to opisał. Według mnie nie ma jakiej zasady. Facet jak czuje podniecenie kobiety i cheć robienia tego jest w siudmym niebie, my poprostu lubimy czuć, że nas chcecie. Miałe kilkadziesiąt partnerek, przyznam, że to nie były przypadkowe dziewczyny tylko miłosniczki seksu. Poczucie ich podniecenia daje niezłego kopa, to były wspaniałe kochanki. W czasie takiego pierniczenia nikt nie myśli o pozycjach, to poprostu jest super gorąca jazda.

Gość gość
Zawsze myślałam, że technika i w ogóle,a tu o popęd chodzi

Gość gość
Przepraszam, że cię zawiodłem, ale faceci wcale nie licza na technikę, liczy się zaangażowanie i ten przysłowiowy spontan.

Gość gość
Nie zawiodłeś :) Wręcz przeciwnie...

Gość gość
według mnie kobieta jest dobra w łóżku jeśli tak robi loda że facet dupą wciąga prześcieradło.

:D :D a jak nie wciagniesz dupa przescieradla, to jest niedobra w lozku ... juz dawno sie tak nie usmialam.. :D

Gość gość
haha no no dobra odpowiedź nie powiem :D

kazdy ma inne wymagania i oczekiwania, wiec trudno powiedziec kto jest dobry, a kto nie. wazne jest wspolne dopasowanie.