Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość_MnPa

potrzebuje waszej pomocy bądź rady

Polecane posty

Gość gość_MnPa

Witam ! Potrzebuje waszej pomocy / rady co mam zrobic aby zatrzymac moja sioste chcaca wyjechac z kraju ze swoimi dziecmi . Zeby wam wytlumaczyc o co chodzi opowiem wam pokolei . W moim rodzinnym domie mieszkala moja siostra wraz z mezem i 3 dzieci . Przez okres kilku lat mieszkania razem zzylam sie z moimi siostrzencami . Pewnego dnia nadszedl dzien pozegnania . Myslalam ze moj swiat sie wtedy zawali . Plakalam zreszta jak oni . Wyjechali do angli przekonani iz inny kraj inne zycie . Wrocili po 2 latach cieszylam sie ale nie za dlugo . Przyjechali na kilka miesiecy mowiac ze zostaja w Polsce jednak . Znowu zlaczylam sie sercami z siostrzencami i wg. Tu zaczeli chodzic juz do polskiej szkoly lecz pare dni temu oznajmili ze wyjezdzaja do niemiec. Dzieci zaczely plakac zreszta jak ja teraz juz wiem ze wyjada i znow roztana sie z nami na kolejne dlugie dlugie lata . Moje serce juz nie wytrzymuje takiego napiecia co noc o tym mysle ze znow ich nie bedzie i rycze w poduszke . Jezeli wiecie co moge zrobic badz jak moge zapobiec tej kolejnej i dlugiej rozlace powiedzcie mi . PS. Bardzo ich kocham i zalezy mi na ich szczesciu Licze i z gory dziekuje za pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować