Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przenikliwy

Kobiety są niesamowite...

Polecane posty

Gość przenikliwy

Wybierają niewłaściwych mężczyzn. Pozwalają siebie wykorzystywać. Zawsze pragną mieć to czego nie mogą. Mimo oczywistych przesłanek zaprzeczają faktom. Same zdradzają swoich partnerów, same też niejednokrotnie przyczyniają się do rozpadu innych związków. Oczekujecie coraz więcej same nie dając nic z siebie. Za wszystko jednak obwiniają nas, mężczyzn. Każde wasze niepowodzenie to nasza wina. I kto tu jest egoistą? Wniosek! Moje drogie Panie czas dorosnąć!!

Gość gość
Prawdziwych KOBIET już niestety nie ma :(

Gość przenikliwy
zaraz któraś wyskoczy z tekstem, że prawdziwych mężczyzn też nie ma... jesteście przewidywalne i zamiast wymyślić coś oryginalnego powielacie te same slogany :P

Gość gość
męzczyzni są niesamowici:) Za swoją nieudolnośc najłatwiej obwinic kobiety:classic_cool: ze są za bardzo wymagajace😭

Gość gość
Przyczyną niepowodzeń mężczyzn od wieków były i są kobiety :P

Gość gość
a przyczyną kobiecej frustracji zawsze jest fakt że wiekszosc facetów to kalesony a nie męzczyzni:classic_cool: jak ma sie faceta z jajami to się frustracji nie ma ;)

Gość gość
Facetów z jajami mają tylko prawdziwe kobiety ,a nie frustratki

Gość przenikliwy
gość dziś Jeśli wymagasz sama musisz coś oferować. Jeśli byś przeczytała ze zrozumieniem co napisałem może by dotarł do Twojej szarej komórki sens tego zdania. Dodam tylko, że miłość to nie jest kasting i od osoby, którą kochamy nie oczekujemy, wręcz przeciwnie, akceptujemy ją i każdy aspekt jej życia. Dlatego mężczyzna potrafi zakochać się w kobiecie mniej atrakcyjnej, która np. nie ma wyższego wykształcenia, jest przykładowo z wioski i nie zarabia kokosów. Wam to jednak trudno zrozumieć, a wnioskuje to po tych wątkach, które tu zapodajecie.

Gość gość
Na kafeterii są tylko upadłe madonny z małym cycem Wanklompa! :P

Gość gość
No od zarania dziejów tak jest:D Zawsze wolały tego ,który przynosił Mamuta ,a nie tego ,który go oprawiał :D:D:D:D I to kobietom zostało do dzisiaj ,a reszta to tylko wymówki dla dodania kobiecie ludzkiej twarzy :D:D:D:D

Gość gość
ale nawet jak ktoś przyniesie jej mamuta to ta zaczyna marudzić, z czasem, bo ile można jeść tego mamuta, jaskiniowiec obok przyniósł ostatnio nosorożca, a słyszała, że tydzień temu złapał antylopę gnu! podobno gonił za nią przez 3 dni, aż się zmęczyła...

Gość gość
No i w ten sposób kobiety wymusiły rywalizację :D:D:D

Gość gość
albo mażą o jaskiniowcu z jaskini obok tylko dlatego, że jej stary się znudził i potem mu marudzą na każdym kroku i udowadniają, że jest złym jaskiniowcem i powinien się cieszyć, że trafił na taka wyrafinowaną i dystyngowana damę, która wyciągnęła go z otchłani niczym Jezus swój naród wybrany z Ziemi Egipskiej i powinien być jej teraz wdzięczny, że okazała mi taką łaskę, mało tego winien służyć jej do końca dni i uważać, bo jak podpadnie to sobie odejdzie, wielu chciało by takie cudo jak ona... bądź wdzięczny, zarabiaj, nie myśl, ja tu rządzę! :D

Gość gość
A to też prawda dziejowa :D:D:D

Gość gość
ło la boga!! dwie jaskinie dalej, kolega jaskiniowiec kupił sobie nowego konia a mój stary nie, bo to nieudacznik, bo go nie stać, kogo ja sobie wybrałam, co za porażka życiowa, to nie jaskiniowiec, to jakaś kijanka, a mamusia mnie ostrzegała, że tak będzie, co ja w nim widziałam, gdybym była z tamtym teraz jeździła bym na nowym koniu... :D

Gość gość
Panowie jak się bierze tipsy zamiast kobieta to się tak ma :classic_cool:

Gość gość
tyle warta jest wasza miłość moje drogie Panie wystarczy, że ktoś ma lepiej, to wam już jest źle

Gość gość
teraz każda chce mieć tipsy :P

Gość gość
Kolejny przykład wrzucania do jednego wora... Taka malutka przywara nas Polaków?

Gość gość
miłość niesamowicie niesamowitych kobiet jest niesamowicie dużo warta i dlatego dla mniej niesamowitych niż one facetów jest niesamowicie niedostępna

Gość gość
Odezwał się mężczyzna przesiadujący na kobiecym forum. Ty może weź zacznij się rozglądać za kobietami, a nie za wytapetowanymi lalkami z solarium, bo najwyraźniej szukasz nie tam gdzie trzeba.

Gość gość
a jak kobiety za cało zło świata obarczają mężczyzn to nikt jakoś nie protestuje... bo kobiety nawzajem siebie popierają jak ptaszki DODO z epoki lodowcowej lub mewy z Gdzie jest Nemo :P a mężczyźni siedzą cicho, bo wiedzą, że kobiety nie przegadasz WSZAK każdy to wie, że kobieta spiera się nawet gdy wie o tym, że nie ma racji :D

Gość gość
gość dziś zabrzmiało jak zwierzenia luksusowej prostytutki dla luksusowej klienteli

Gość gość
Kobiety nie są niesamowite, one są po prostu beznadziejnie głupie.

Gość gość
gość dziś a co ty k.... o mnie wiesz? :D:D:D

Gość gość
Wiem o Tobie tyle samo co Ty wiesz o kobietach wrzucając je do jednego worka tylko dlatego, że masz jakieś pasmo niepowodzeń. Jak kobiety są takie złe i niedobre to dlaczego nie zainteresujesz się idealnym gatunkiem ludzkim- mężczyznami? Może z facetem byłoby Ci lepiej :)

Gość gość
te niby głupie kobiety potrafią kalesony doprowadzić do unicestwienia :classic_cool:

Gość gość
brawo gość 12:04 oni się powinni wzajemnie dopieszczać:D:D

Gość gość
Kobieta to twór strasznie nielogiczny i niezrozumiały, przecież one same siebie nie są w stanie zrozumieć, dlatego szukają facetów opiekunów, którzy to pokierują ich życiem i powiedzą co robić.

Gość gość
Jedyną kobieta którą facet akceptuje to jego mamusia ona się do kategorii kobiety w ich mniemaniu nie zalicza:classic_cool: