Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mucha21212

Staraczki i ciężarne. Dzielimy się objawami

Polecane posty

Maz cieszyl sie mega :) bardziej niż ja bo ja jestem cala w nerwach :( nie spalam.... Cala nic mialam szum w głowie od tej wiadomosci... Teraz martwie sie czy wszystki będzie ok :( tyle starań a teraz mam pietra :(

Gość MamaZuzy i Aniołka Olivierka
Muamua to chyba normalne że się boisz tym bardziej po tylu miesiącach starań ale myśl pozytywnie. pomyślisz i kto to mówi,ta co ciągle panikuje ale taka jest prawda.Ja wiem ze nie łatwo ale trzeba. Mam nadzieje ze i mi przejdzie to panikowanie. Nas rozłożyło chorobsko,mała ucho boli,ja mam straszny katar,gardło boli okropnie.Jakoś musze się podleczyc.

Gość mania20parę
muamua teraz to już będzie tylko lepiej :) udało ci się teraz to już z górki :) głowa do góry

Muamua!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czułam w kościach, że to będzie trafiony cykl! Gratuluję z całych sił! I nie stresuj się tylko ciesz ile wlezie! :* Ja we wtorek byłam na usg 3D i jestem bardzo zadowolona bo przede wszystkim dr mega dokładnie malutką przebadał no i mogłam ją zobaczyć taką malutką pyszczulkę :D Jestem przeszczęśliwa!

Gość Justinka2014
Dziewczyny same pozytywne wiadomosci. Gratuluje muamuanew !!! Trzymam kciuki i naprwno bedze dobrze w sumie napewno bedze...:-) no ja chuba soboe odpuszcze narazie jak bedze to bedze nie nastawiam sie.... moze wkoncu sie uda...narazie staramnsie nie myslec,nie nakrecaac co jest dosc ciezkie. Zastanawiam sie bo mialam isc do gina po tym okresie ale.noze wstrzymam sie miesiac i po nowym roku pojde na ta stymulacje.

Dziekuje wam dziewczyny :) justynka wiem ze i tobie sie uda :) ja zaciazylam w cyklu w którym w ogóle na to nie liczylam :) no moze trochę :) bo znowu Staranek do bylo mala a zaczelam sie czuc okresowo wiec powiedzialam do M ze staramy sie od stycznia.... I nawet jak pisalam upikam sie jedym piwem ( bo mi niewiele trzeba ;) ) a na następny dzien taka niespodzianka:):):) test zrobilam tylko po to żeby sie nie ludzic .... Wczoraj nie spalam ale dzis juz wyspalam sie za bardzo wiec moze będzie lepiej i trochę apetytu nie mam ale chyba ze stresu jeszcze.... dziekuje za wasze wsparcie:) muszka widzisz wszystko dobrze :) baaaaardzo sie ciesze :) justynka i Mania nie traćcie wiary błagam:) ja tez ciągle sie dolowalam ale kruszynka przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie :*

A w ogóle od wczoraj mam wrażenie ze okres do mnie przychodzi.... A cieknie ze mnie niemiłosiernie.... Jakiś taki bialy śluz:/ to normalne ? Bo juz zapomnialam jak to bylo.....

Muamua chyba normalne choć też zależy od kobiety.ze mnie cieknac zaczęło dopiero w tej ciąży.W poprzednich owszem było więcej śluzu ale nie aż tyle co w tej. Kiedy planujesz iść na wizytę?Pewnie przed samymi świętami?Dawaj znać jak się czujesz :)

Gość MLIB
muamuanew GRATULACJE! wiedziałam, że się Tobie uda! i przyjdzie czas na kolejne staraczki! Aż normalnie oczy mi się spociły jak przeczytałam Twoją wiadomość! Jestem mega szczęśliwa trochę tak jakbym na swoim teście zobaczyła II krechy! W tym roku był dla wielu z nas Mikołaj życzliwy! Ja zaczynam czuć swoje Maleństwo i to dla mnie był taki cudowny prezent. muamuanew wiem, że łatwo mi pisać ale staraj się nie denerwować. Na pewno będzie wszystko dobrze! Dużo śluzu też miałam ale to podobno normalne! Jeszcze raz ściskam Kochana !

Gość nadziejablanki
muamuanew GRATULUJE GRATULUJE jeny jak sie ciesze jagbym to znowy byla ja jeny ale super super :D:D bedzie wszystko ok dbaj o siebie nie denerwuj sie i mysl POZYTYWNIE. Reszta dziewczyn uda sie i wam wszystkie ciezarne sa tego zywym dowodem noi ja Mega szczesliwa mama :)

Gość mania20parę
muamua naprawdę tak ci zazdroszczę :P jeszcze wczoraj się dowiedziałam że dziewczyna ma 23 lata i oczekuje 4 dziecka. A każde z kim innym taka typowa patologia a ja nawet jednego nie mogę mieć. Wiem że nie powinnam tak pisać.

Gość przy nadziei
Mania takie cos jest najgorsze..ale zycie jest generalnie niesprawiedliwe :( matki wyrzucaja dzieci na smietniki, zabijaja..czemu to tak jest? Muamua ze mnie tez tak cieklo n poczatku ciazy, myslalam, ze @ to jest juz...a i ciekni do teraz choc to.juz polowa 20tygodnia..ale to przez luteine

Dziekuje za gratulacje :) Mania i Justyna uda wam sie :) mnie dzis tak nosi ze boje sie o życie mojego męża. ;) w dodatku nadal boli brzuch ... Do giną idę w przyszlym tygodniu... Chyba we wtorek musze sie zapisać... a nie wiecie kiedy serduszko widać na usg? :) mamazuzy jak dzis maly? Kopie? Mlib wszystko ok? Dziewczyny piszcie co tam :)

Gość mania20parę
serduszko to chyba z tego co pamiętam to 6 tydzień. Wtedy się chyba już jest i zaczyna Bić ale nie wiem napewno. Może będą wiedziały dziewczyny co już były w ciąży :P

Muamua ja z Olivierkiem byłam 6+ ale nie pamiętam ile dokładnie chyba 6 tc i 4 dni,na usg wyszło tydzień mniej ale serduszko biło,teraz byłam tez jakoś tak i tez serduszko biło.Myślę ze w 7 tc możesz się udać do lekarza.będziesz chodzić prywatnie czy na NFZ? Czemu się boisz o męża? Mały się rusza ale jestem chora i boję się o niego trochę,niby gorączki nie mam a nawet mam 35.8 i tez nie wiem czy to dobrze.Na szczęście udało mi się umówić do lekarza na dziś bo mała tez chora,ma straszny kaszel jakby z krtani,nos zapchany i czasami goraczkuje. Mnie nie chciała przyjąć ale jej powiedziałam ze w ciąży jestem to od razu umówila jeszcze na dziś.

Gość muamuanew
Mamazuzy to zdrówka życze dla ciebie i caly rodzinki :* a o męża sie boje bo mnie tak nosi ze moze mu sie dostać :) ale trochę mi przeszlo :) a zrobilam test dzis dla pewnosci po pracy i nadal pozytywny :) choć kontrolna ciemniejsza bo dużo pilam :) ale pozytywny :)

Gość mania20pare
a moj M chory też od rana :( nie dość że wymioty to biegunka do tego i temperatura prawie 38. tak się zastanawiam czy to zatrucie czy jelitówka :( mam nadzieje że mnie nie dopadnie. szkoda mi go, ale chory facet to utrapienie poprostu

Gość nadziejablanki
muamuanew to chyba zalezy od zarodka ja jak bylam na usg w 4 tyg to juz slyszalam serduszko i mawet na wydruku mam.napisanr widoczna akcja serca plodu ale to jest ruznie mozesz juz slyszec mozesz puzniej :)

Mania wiem cos o tym niestety..... U mnie to samo 1 chory facet = gromadce chorych dzieci :) ale zdrowka dla meza i oby szybko mu przeszlo ;) nadziejablanki ja będę próbowała się zapisać na przyszly wtorek... W sensie prywatnie zobaczymy co powie :)

No mąż przyniósł jakąś zaraze i on się podleczyl a ja się mecze z mala bo nas dopiero zlapalo.Oj ciekawe co ten lekarz nam powie czy coś przepisze w ogole

Gość mania20pare
Dziękuje muamuanew w imieniu męża ;P napewno z Twoją fasolką będzie wszystko ok :) Mamozuzy dla ciebie też zdrówka :) Niestety taki teraz okres że łatwo się pochorować :/

My po lekarzu,u mnie nic się nie da zrobić,,mam sobie kupić coś w aptece z miodem i cytryna najlepiej.W zeszłym roku poleciła mi strepsils.Póki co biorę te tabletki prenalen gardło. Za to z mala nie najlepiej,zapalenie ucha,cos z gardłem gorączka wiec antybiotyk na 10 dni dostała i paracetamol

Gość Justinka2014
A ja w czwartek dostalam @ bardzo bolal mnie brzuch i ogolnie kiepsko sie czulam. Niby wczoraj sie skonczyla. Wszystko ok a dzis bylam w kinie siedze dostalam silnego paru minutowego bolu w podbrzuszu i krwawienie...mialyscid kiedys tak?? Teraz nie krwawie...

Gość karolcia 1111
Witam :) Widzę że stare forum gdzieś znikło. Chciałam się pochwalić że od dwóch miesięcy mam już przy sobie moją kochaną córeczkę i jestem przeszczęśliwą mamusią:) Urodziłam sn. Muamua w końcu Ci się udało :* :* Ale się cieszę:) Graaaatuuuuuuuuulaaaaaaaaacjeeeeeeeeeeeeeeeee:*:* Będziesz sierpniową mamusią? Widzę że jest bardzo dużo nowych dziewczyn to super:) MamoZuzy i co będziesz mieć? Synka czy córeczkę?

Hej Karolcia:) fajnie ze o nas pamiętasz.Zdrówka dla córeczki. U mnie będzie synek znowu. Justynka ja nie miałam tak.A ile zazwyczaj trwa @ u Ciebie?Może porostu Ci się wstrzymała na chwile.

Gość mania20parę
ja właśnie też miałam czasem tak że był okres później dzień nic i znowu jeden czy dwa okresu ale tak było zawsze pod koniec okresu i było skąpe krwawienie.

Gość Justinka2014
No u mnie @ zazwyczaj trwa max 4 dni i to juz z tymi koncowkami...teraz mi sie cos popierniczylo...wczoraj tylko to krwawienie przy tym bolu i nic...czysto...dziwnie jakos...

Przy nadziei jak się czujesz? Juz niebawem zobaczysz swojego maluszka :) Mlib a ty kiedy masz wizytę? Kociara,mucha co u Was?

Gość przy nadziei
Hej, czuje sie nawet dobrze, glownie teraz dokuczaja mi bole glowy i zgaga. Dzis sie wkurzylam w busie bo bylo tak strasznie duszno, bus zatloczony a wsrod tego tlumu na stojaco ja. Ludzie udawali ze nie widza brzuszka..no coz. Najgorsze ze dzis od rana mi tak slabo, ale jakos dojechalam. Troche sie martwie bo jak ludzie wysiadali to zostalam przycisnieta dosc mocno do siedzen i mialam dluzsza chwile ugniatany brzuch..czekam teraz na kopniaczka zeby miec pewnosc ze nic sie nie wydarzylo. A jak nie to detektor. Dzis czeka mnie jeszcze wizyta u stomatologa...a nie mam juz na nia sily..tak, w piatek idziemy podgladac maluszka, to juz powinno byc to polowkowe, bo 21tc..czyli teoretycznie dluzsze od normalnego ale zobaczymy...

Hej dziewczyny :) matko odezwala sie Karolcia :) ale super to juz tak szybko zlecialo...???? Masakra :) gratuluje córeczki:* i dziekuje za gratulacje :) ja jeszcze nie dowierzam ale we wtorek mam wizyte u gina :) mamazuzy jak tam mama lepiej? przynadzieji pewnie nic sie nie stali i maluszek zaraz sie odezwie... justyska i Mania myślę i was :) teraz wasza kolej :) a ja w sobotę idę na panieński.... I bezalkoholowy niestety dla mnie :) albo stety:) w końcu tyle na to czekałam :) ciekawe co tan u kuniak :)