Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyszły teść zaczyna się wtrącać... Co robić?

Polecane posty

Gość gość
poza tym nas nie interesuje czy matka dziecka ma kogos i czy ten ktos dziecko wychowuje, nie sa razem, zadne z nich praw do dziecka nie ma ograniczonych ani wladzy, wiec moga decydowac co robia z czasem kiedy dziecko jest przy nich, i nikt tu nie ingeruje

Gość gość
a ja po raz kolejny powtarzam ze nawet jak sie umawiali na spacer to przychodzil wczesniej. wiec bedziemy robic tak jak z jutrem. mowic mu jasno ze ma nie przychodzic. obrazi sie raz drugi trzeci i zrozumie. a kontaktu ich nie pozbawimy nigdy. sad przyznal tez widzenia w swieta, wakacje, wiec mozliwosci bedzie jeszcze wiecej.

Gość gość
A moze powinnas poki co byc właśnie od posuwania, bo na pewno nie od wychowywania.

Gość gość
przemysle Twoja propozycje :D :D :D

Gość gość
Matko jakaś ty panna mądralińska!!!!!!!!! Chryste upierdliwiec z ciebie od rana siedzisz na forum i dupę trujesz, Z wrażenia aż do pracy zapomniałaś pójść widzę :-)))

Gość gość
To nie moja propozycja, ale fakt przemysl, wszyscy lepiej na tym wyjda♡

Gość gość
15.51. Nie poszła bo pewnie dziadunio wpadł niezapowiedzianie.

Gość gość
a forum jest od trucia, ale juz do czytania nikt nikogo nie zmusza :) wole truc tutaj niz facetowi ;))) niech ma spokoj, bo to jest w domu najwazniejsze :D

Gość gość
To masz ze soba problem ewidentnie, jeśli musisz truc caly dzień na forum. Ciekawe gdyby caly ten temat przeczytala rodzina dziewczynki... Mysle ze szybciutko bys odszczekiwala wszystko. Ale cóż... Skoro ci lepiej to truj, truj i jeszcze raz truj. Tylko pamietaj nie zagwarantuje ci to powazania i podziwu.

Gość gość
Ale kobieta jest nieziemska :-) wczuła się w rolę za bardzo i tyle i piszczy na forum o swoich racjach cały boży dzień :-)))

Gość gość
nie oczekuje ani powazania ani podziwu. przeszkadza wam ze truje caly dzien, a wy caly dzien na trucie odpowiadacie :)

Gość gość
I jeszcze ma poczucie ze jest superancka bo nie truje facetowi w domu. No naprawde. Tak trzymaj, wszystko co lezy ci na sercu wylewaj na forum, a facet niech ma spokoj bo wtedy jej tak szybko nie pogoni:-D

Gość gość
Ja odpowiedziałam raz teraz piszę drugi, zaciekawiło mnie tylko, ze laska mówi że się do pracy śpieszy i dalej na forum siedzi,nie rób z ludzi kretynów i nie kłam chociaż. żegnam bo generalnie temat z d**y i flaki z olejem się przez twoje komentarze zrobiły

Gość gość
jestem w pracy :) luzny dzien dzis, ale dziekuje za troske. nie spoznilam sie :)

Gość gość
Zaraz bedzie ze ona w pracy tylko dzis akurat ma duzo czasu:-D. No cóż, czasem i temat z dup.y jest potrzebny, moze niunia cos przemysli.

Gość gość
a czy to jest temat o tym co ja robie w pracy i ile mam roboty? :D litosci :D

Gość gość
Ale cyrk! I tylko "odśwież","odśwież","odśwież".:-D

Gość gość
a wy co robicie? :D :D :D

Gość gość
Ja aktualnie ucze dziecko mojego partnera mycia zębów bo matka to zaniedbala, a dziadek właśnie biega z rowerkiem na plecach i dziecko się skupić nie moze.:-(

Gość gość
mozna i tak :))))))))))))))

Gość gość
Matka dziecka zaniedbała wiele spraw. Dziecko 2-letnie pije z butelki, nie siadało na nocnik. x Trochę na wyrost z tym "zaniedbała". Przeciętny 2-latek dopiero zaczyna trening czystości, a jesli butelka ma dzióbek (ustnik) i uchwyty, to nie jest aż tak wielkie przestępstwo.

Gość gość
Temat z listopada ale cóż... Jakie te baby są durne, najechały na Autorkę jakby ta w ogóle racji nie miała a moim zdaniem ma i to sporą. Uszy do góry i rób Autorko jak uważasz. Jakbyś się dzieckiem nie interesowała to by gdakały ze masz obowiązek, bo się z dzieciatym wiążesz. A że wcześniej były inne zasady z dziadkiem to chyba naturalne, bo Twój partner mieszkał z nim. Teraz Wy tworzycie rodzinę i Wy decydujecie.