Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zdecydowanie warto kupowac w sklepach biedronka lub lidl

Polecane posty

Gość gość

co zdecydowanie warto kupowac w sklepach biedronka lub lidl

Gość gość
W lidlu duzo rzeczy, w biedronce tylko mydlo. Nie zauwazylam nic innego co byloby tansze niz w innych dyskontach, a wybor jest okropny...

Gość gość
autorko dojrzały kotku, do dzisiaj włącznie wszystkie sery w biedronce są tańsze o 20 %

Gość gość
Ja spożywki raczej nie kupuję, ale ser biały wędzony z lidla to mistrzostwo świata :-) do lidla czy biedry chodzę na łowy akcesoriów wszelkiego typu, zawsze znajdę coś, co mi się przyda w domu :-)

Gość gość
wszystko!tanie i zdrowe! i najwyższej jakości. wiadomo bo z biedronki

Gość gość
W biedrze masło i czerwone wytrawne wina portugalskie i hiszpanskie .W Lidlu wina francuskie i sery

Gość mistrzyni tanich zakupów
Z lidla chemie gospodarcza, polece to co przetestowalam z serii W5: - spray-pianka do przypalonych piekarnikow - pomarańczowy płyn przeciw tłuszczowi - niebieski płyn do okien - jednorazowe chusteczki do czyszczenia wszystkiego - ekologiczny czyścik do wanny, umywalki etc. (ma drobinki, może zarysować delikatne powierzchnie) - żel do toalet, usuwa kamień - odplamiacz do tkanin, o niebo lepszy niż wanish z kosmetyków: - płatki peelingujące ISERE - płyn do płukania ust dentalux (bez alkoholu) - kremy przciwsłoneczne Cien - masła do ciała Cien - balsam do ciała Cien med z mocznikiem Nie polecam za to żelu do mycia twarzy, masakrycznie wysusza i śmierdzi jak kostka toaletowa. W biedronce kupuję: - płatki do demakijażu - zmywacz do paznokci - pasta do zębów dentix - szare mydło - peeling do stóp - i mój absolutny hit - micelarny żel do mycia twarzy (niebieski), to jedyny produkt do mycia twarzy, po którym nie mam podrażnionej, ściągniętej skóry - producentem, tak jak w przypadku pasty do zębów, jest Tołpa. Poza tym w biedronce są czasem tanie kosmetyki innych marek, jestem np. bardzo zadowolona z odżywki i różu bell. Na wykorzystanie czeka jeszcze odżywka do rzęs L'biotica Jak coś jeszcze mi się przypomni to napiszę.

edit: ta odżywka z bella to odżywka do paznokci, skład to głównie różne oleje

Gość gość
ja akurat mam żel do mycia twarzy Cien z Lidla i jestem zadowolona jest lepszy albo taki sam jaki żele Nivea, Garnier itd.

ja miałam niebieski, zużyłam do mycia sanitariatów a Ty, jaki masz? Bo wiem, ze był jeszcze jakiś inny.

Gość gość
Ja kupuje tam pieczywo tzn. tylko chleb bo bułki nie smakują mi są "pompowane " i często mydła więcej nic tam nie kupuje , nie zbyt bardzo lubię tam chodzić wieczne zamieszanie długie stanie w kolejce nie cierpie tego syfu....

Gość gość
Tak .bogaci kupują w Zabce :-):-):-):-):-)

Gość gość
ja wiem jakie tam maja produkty > Chleb zwykle nieswieży stoi po 2 dni , towary gorszej jakosci ..

Gość gość
ja w Żabce kupuje gotowe sałatki

Gość gość
biedronka to najgorszy syf nic tam bym nie kupiła! przeważnie to można biednych ludzi tam spotkać kupujących martadele chleb i masło heh wstyd wogule te kolejki masakra jak za komune stoisz i st doczekać się nie można a stare baby pchają się że już całkiem

Dlaczego nawet przy tak neutralnym temacie na kafe musi sie wywiazac pyskowka? Po co sie wypowiadacie jesli nie macie nic do powiedzenia w odpowiedzi na pytanie tytulowe? Poprawia sie wam samopoczucie, gdy komus ublizacie? Podejrzewam, ze i tak nie kupujecie produktów z górnej półki cenowej a ze średnio-niższej czyli z kosmetyków np. garnier, l'oreal, nivea, maybelline etc. Btw. jakos nie widze tych kolejek w biedronkach.

Gość gość
KTO KOMU UBLIRZA? bez przesady, a co do kolejek to zgadzam się z autorką wyżej są kolejki niestety czasem jest otwarta jedna kasa a ludzi tyle że szok .... dopóki ktoś nie odezwie się to nie otworzą kasy . Mnie najbardziej denerwuje te stanie w kolejce i jak ktoś szuka 5groszy w portfelu wtedy idzie się na czekać z 15 minut heh

Gość gość
Ja nie lubie chodzić do biedry bo zawsze szybko trzeba zakupy pakować bo kasjerki przeważnie obsługują już kogoś następnego a potem zakupy się mylą bo nie mogą zaczekać i dać człowiekowi normalnie się zapakować masakra !!

Gość zwolenniczka konkubinatu
w biedronce odkryłam fajne wina. A w Lidlu maja pyszne małe ogóreczki w słoiczku. Aa, i marka W5.

Gość gość
No ale słyszałas .Tam wina za 25 zł kupują biedni :-)

Gość gość
A ja nie lubie ludzi którzy zamiast już przygotować portfel przy kasie to powoli sobie pakują (kasjerka już dawno wszystko skasowała), pełno lud******olejce a krowa dalej pakuje do siatek,potem grzebie w torebce w poszukiwaniu portfela,zanim go znajdzie to mnie już szlak trafia. Ja zawsze jak mam na taśmie produkty to licze mniej więcej ile to będzie kosztować i już przygotowuję pieniądze a potem szybko pakuję,w międzyczasie kasjerka wydaje reszte i nara,nie zatrzymuje i nie w******m ludzi stojących za mną.

Gość gość
tyle produktu mozna tera kupic w polsce trzeba sie speszyc bo za komuny tego nie bylo 333 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4

>>>ja wiem jakie tam maja produkty<<< bo Ci się w nocy anioł objawił i te produkty pokazał :D :D :D x >>>Chleb zwykle nieswieży stoi po 2 dni<<< Straszne chamy pracują w Lidlu, w którym ja kupuję :P :P :P, oni wg Ciebie ukrywają przede mną to pieczywo wieczorami :P, by móc je jeszcze przez dwa dni sprzedawać :P :P :P, a ja wychodzę wściekły bez chleba :(. Kiedy Ty ostatni raz byłeś w Lidlu idioto ???? x >>>gorszej jakosci ..<<< to ktoś Ci mózg przeszczepił :D :D :D. Porównując jakość do ceny, jestem zadowolony z produktów, które w Lidlu kupuję. O Biedronce nie będę się wypowiadał, bo po drodze nie mam, więc zakupów tam nie robię :).

Gość fahrenwirst
na obstrukcję polecam ichnie jogurty o potężnej mocy przeczyszczającej