Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie cierpie tych starych dewot !!

Polecane posty

Gość gość

Masakra normalnie, nie cierpie starych bab które stoja w sklepie i przy samej kasie biegają jeszcze po coś bo czegoś zapomniały a człowiek czeka głupie babska albo szukają pół godziny drobnych w portfelu normalnie bym kopła w d**e jedna i drugą to by się ogarneła.... uf poniosło mnie troszkę, oczywiście mam szacunek do starszych osób ale są takie babska że myślą jak starszę są to im wszystko wolno! A was co najbardziej denerwuje w sklepach ?

Gość jasnowidzXXL
Mnie szalenie denerwują "młode idiotki" ze słuchawkami na uszach, które nie potrafią uszanować wieku innych - o własnej matce też mają takie zdanie? Idiotki, którym w sklepie bardzo się spieszy, żeby potem pół godziny przed sklepem gadać z drugą taką samą

Gość gość
jasnowidz.... no tak tez prawda też mnie to denerwuje. Ale te starte dewoty nie raz mnie potrafia wkurwić

Gość gość
mnie wkurza gdy ktos mi w kolejke się wpycha

Gość gość
mnie wkurza w sklepach ciasne alejki najczęsciej w tych małych samoobsługowych nie da się spokojnie poszukać produktu, zastanowić się nad wyborem bo zaraz ktoś sie przeciska szturcha i nie patrzy czy może ktoś jest w trakcie schylania się a z drugiej strony wkurza mnie jak ktoś pół godziny stoi z wózkiem przed jakąś półką bo nie może się zdecydować, nie ciepie rozwrzeszczanych bachorów w sklepach tylko dlatego że nie wychowane matki nie pilnują i trzeba uważać by nie zdeptać bo matkom i ich dzieciom wszystko wolno :( nie ciepie jak ktoś smierdzi