Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sysia9207

Czy On wróci?

Polecane posty

Byliśmy super parą przez sześć lat, zostawił z dnia na dzień niby, że musimy wszystko przemyśleć bo jesteśmy tak długo razem. Minęło trzy miesiące a On ma już inną.

Gość gość
Wroci, a Ty przyjmiesz go z otwartymi ramionami.

Gość kobieta wszechpolska
Smutne to, co autorka napisala. Tak smutne, az chce mi sie smiac

Gość gość
Pewnie poznał ją zanim rozstał się z Tobą i to była przyczyna, dla której Cię rzucił. Znudził się. Będzie chciał wrócić jak Ty już nie będziesz go chciała.

Znał ją już wcześniej pracowała u niego w pracy sezonowo. Ale gdy pytałam czy to ona cały czas zaprzeczał nawet po dwóch miesiącach sie wypierał chociaż był z nią dwa tygodnie po rozstaniu nad morzem po "koleżeńsku" oczywiście

Gość gość
Raczej nie wróci, zakochał się.

zachowuje się jak nie on. Usunęłam fb to napisał, że teraz bede udawała ze go nie znam kiedy jakiś czas temu odblokowałam fb zaprosił mnie nastepengo dnia do znajomych nie odebrałam do tej pory bo sama nie wiem czy powinnam

Gość gość
Jedyne co powinnaś to podziękować losowi i tej dziewczynie, że zabrała sobie takiego zakłamanego dupka. Był z nią i nie przyznawał się do tego? Do Ciebie pewnie też się nie przyznawał. Pełno c*****w na tym świecie...

Gość gość
i na odwrót, laski tez potrafia tak zrobic wypierać sie ze to tylko kolega itp potem sie dziwia ze są wyzywane ale mam cichą nadzieje ze jest tam taka fajna dla mnie gdzie siedzi i czeka elo

Pewnie masz racje ale serce nie sługa... Byliśmy szczęśliwi razem . Ona jest całkiem inna taka "wariatka" wieczna studentka żyje chwilą . A ja pewna dziewczyna słyszałam jeszcze miesiąc przed rozstaniem wobec jego rodziny, że bedziemy szukać mieszkania do wynajęcia i za dwa lata bedziemy się pobierać . A teraz mam wrażenie, że udaje kogoś innego . Pomyłkowo w piątek wysłałam mu wizytówkę a on oddzwonił pijany zapytać co chciałam gdy powiedziałam ze pomyłka powiedział ze mam dziwny głos może dla tego ze mnie dawno nie słyszał, i w poniedziałek fotki na fb nie w jego stylu jak na zawołanie

Gość gość
tak sobie tłumacz :) że go omotała, że on tylko na chwilę a póżniej na bank zrozumie, że Ty jestes jedyną :) a tak serio, zakochał się, może zechce wrócić na chwile pobzykać jak tamta go kopnie w cztery litery (o ile kopnie), bo Ciebie już nie kocha a Ty jesteś straszną desperatką

desperatką pewnie tak, za dużo nas łączyło jak można po sześciu latach od tak przestać kochać i zapomnieć ale po chu* zaprasza mnie na fb dobić mnie?

Gość gość
Moze w ten sposob chce dac Ci do zrozumienia, ze dla niego jestes juz tylko znajoma, kolezanka? Zebys nie robila sobie nadziei

a czemu jesteś taki pewny, że się zakochał nieraz bywa i tak, że może się zauroczył inną nową dziewczyną i mu się znudzi...

Gość gość
A po chuj przejmujesz się głupim fb? Czy na tym świat się kończy? Ludzie skąd ta obsesja na punkcie portalu społecznościowego? Ogarnijcie się. Zauważyłam, że sporo problemów w związkach zaczyna się od fb jakby to jak wygląda nasz wirtualny profil miało takie ogromne wrażenie. Skoro fb jest takim problemem to dlaczego go nie usunąć?

Gość gość
jeśli się zauroczył nawet to taki gość, który po 6 latach związku się "zauracza" i odchodzi nie jest wart splunięcia sorry.. nic się nie dzieje bez przyczyny, widocznie nie byliście sobie pisani, wiem co mówię. 6 lat i zero zaręczyn? nawet razem nie mieszkaliście? to już chyba dużo o waszym związku mówi...

Gość gość
Dlaczego wspólne mieszkanie przestało wiązać się tylko z małżeństwem? Gdzie podziały się ideały, wartości?

jesteśmy młodzi gdy zaczeliśmy być parą ja miałam 16 lat on 18 lat uczymy sie ja od niedawna pracuje nie było takiej możliwości on mowił ze żenić sie chce pożniej. Szukaliśmy mieszkania do kupienia na wiosne ale niestety on chciał dom i się rozmyło. A fb skasowałam i załaorzyłam gdy mi wytknął ze to przez niego usunełam i od razu mnie zaprosił gdy ona poszła sama na disco. z jednej strony nie chce stracic kontaktu a z drugiej mówi ze to juz nie wroci.

Gość gość
Więc uszanuj jego decyzję i sama zacznij układać sobie życie na nowo. Widocznie nie byliście sobie pisani i pewnie niedługo znajdziesz kogoś odpowiedniejszego dla siebie.

Gość gość
" A fb skasowałam i załaorzyłam gdy mi wytknął ze to przez niego usunełam" x no pieknie tańczysz jak on zagra :D wstyd.. a odkochanie rzadko kiedy nastepuje z dnia na dzień, gasło gasło i wygasło, nie kocha Cię i nie ma znaczenia czy w tamtej jest zauroczony czy zakochany, podziekował Ci, nie zależy mu już na Tobie jak na kobiecie i to Ci powinno wystarczyć

Gość gość
wspólne mieszkanie przed ślubem to jedna z lepszych rzeczy, jakie można zrobić by poznać prawdziwą stronę bycia i życia z partnerem. poza tym jest to jakaś forma deklaracji, że chce się ze sobą być, zasypiać, budzić, spędzać ze sobą każdą minutę. jeśli tego nie ma to widocznie któraś strona nie czuje takiej potrzeby, a to już niefajne. widzisz, mówisz, że się rozmyło, że chcieliście kupować - nie mogliście wynająć czegoś na początek? 6 lat to już jest naprawdę kupa czasu...mam wrażenie że on dużo gadał ale robić "ni ma komu", nie traktował chyba waszego związku poważnie.

cięzko jest tak przejść nad tym do porzątku dziennego jesli ktoś jest przez sześć lat i nagle go nie ma . zaraz jest inna i jeszcze gdy jest lepiej są jego zaczepki dzwoni coś wyjaśnić zaprasza na fb . Mamy jeszcze pare spraw które niestety nas łączą jeszcze na jakiś czas

Gość gość
dla niego chyba liczy się bardziej ilość znajomych na "Fejsie" niż rozmowa z Tobą w realu, odpuść sobie patafiana :o

może jestem marzycielką ale wydaje mi sie ze chciał się wyszaleć a ta dziewczyna mu na to pozwala ale ona nie nadaje sie na zycie poważne a on był przyzwyczajony to tej stabilności. ale może sie myle

Gość gość
nie jestes marzycielką, jesteś po prostu głupia, marnuj zatem dalej czas i czekaj na niego podczas gdy on będzie układał sobie życie z obecną lub kolejną ukochaną