Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka to idiotka wszech czasów!

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 19 lat a ona obecnie 17lat. Pamiętam jak mniej więcej półtora roku temu opowiadała mi jak to bardzo nie kocha swojego chłopaka i że strasznie chciałaby mieć z nim dziecko. Odpowiedziałam jej, że to zły pomysł. A ona na to, że wcale nie ponieważ jej rodzice są zamożni więc mogą jej pomóc!!! Odpowiedziałam, że tutaj pieniądze to najmniej istotna sprawa, że na pewno ani ona ani dziecko nie będą szczęśliwi, że przecież nie skonczyła nawet liceum, co zpracą i w ogóle. Ona beztrosko odpowiedziała, że jej chłopak nic o tym nie wie (w sensie jej pomyśle) i że jej plan jest taki żeby przestać brac tabletki!!! Nie wyglądała jakby żartowała więc powiedziałam jej w dobrej wierze, że to najgorsze co może zrobić i że zachowuje sie egoistycznie i że współczuję jej chłopakowi. Obraziła się! Teraz widzę na fb że wstawiła zdjęciem ze swoim synkiem!!! Nie wierzę, że laski są takie głupie

Gość gość
Nie wierzę, że dziewczyna w moim wieku musi pisać takie pierdoły na kafe. A g****o nas to obchodzi.

Gość gość
dlatego bab trzeba unikac ;/ jeszcze prawiczek a juz unikac;p

Gość gość
sama jesteś idiotką nie wszyscy muszą myśleć jak ty może ona ma inne priorytety inny cel w życiu w sumie to jej życie niech sobie przeżyje jak chce a ty się zajmij swoim

Gość gość
no sory to jest hore ze przez glupia decyzje kobiety dziecko niebedzie miec ojca ! albo sie skims jest albo nie !a nie ze dziecko bedzie skazane na patologie posralo cie z tym niech se przezyje jak chce nie jak chce ale normalnie nieskazujac inej osoby na cierpienie w jakis durnym celu zal !

Gość gość
No 17 latka i dziecko, co za patologia

Gość gość
Nie sądzisz, że to jest egoistyczne dla biednego chłopaka?