Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 1 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Nie o to chodzi.W dyplomacji na tak wysokim szczeblu obowiazują pewne standardy i każdy powinien ich przestrzegać.A żalenie się prezydentowi Niemiec, że Polska jest krajem niesprawiedliwym, jest kompletnym upadkiem...:O

Gość gość
rozumiem że tobie, slugusowi PO, to się nie podoba ale cieszy mnie jednocześnie że już zauważyłes zmianę.xxMożesz, potrafisz uzasadnić swoja opinię na mój temat?Najlepiej opierajac się na moich postach.Albo po prostu ładnie przeproś.

Gość gość
Dzieki za informacje. Nie wiedziałem. Ale i tak nie mam się czego strzec...:O

Gość gość
nie doczytałeś że ja rozumiem że sługusom PO to się nie podoba? nie musisz mnie o tym przekonywać kolejny raz. być moze nawet sam jesteś przekonany co do tego żeby srać na biednych ludzi w polsce i udawać że ich nie ma a wokół opowiadać jak to "jest super" no ale już koniec tego. koniec tego picu, propagandy i złodziejstwa.

Gość gość
Shatyn dziś Czyżbym poprzednio dyskutował z moderatorem? I po swojej kompromitacji wykasował całą stronę z topiku?xotulona_snem dziś tak tak Myrevin jest modem strzez sie xxCo z tego logicznego wynika.Ano to, że otulona wie, że myrevin wykasował stronę z powodu swojej kompromitacji.To chyba wyraźnie widać.

Gość gość
Doczytałem to co było napisane:x"rozumiem że tobie, slugusowi PO, to się nie podoba ale cieszy mnie jednocześnie że już zauważyłes zmianę."xxAle ponieważ nie jestem "sługusem PO" i jest to dla mnie obraźliwe stwierdzenie prosiłem o jego uzasadnienie lub przeproszenie mnie za próbę obrażenia.

Gość gość
"Ale ponieważ nie jestem "sługusem PO"" x no i tu się wlasnie nie zgadzamy, platformiany slugusku.

Gość gość
otulona_snem dziś ojj masz ,masz klamczuszku,szczegolnie twoja dzialanosc na orange jest bardzo owocna i ciekawaxxMoże tak byś w jedynie w twoim omamie. Nie mam zwyczaju kłamać i nie ma zwyczaju pisywac "na orange". Jeśli czasami mi się to zdarzy wyraźnie zaznaczam, że to moje słowa.A to co jest w twoim omamie i co ci się wydaje to wybacz, nie mój problem psychiczny tylko twój.

Gość gość
tobie to juz wyraznie sie pokickalo we lbie smiech.gif ,Myro jest w pracy-nie dziekuj xxPrzy kłamstwach które wypisujesz mogłabyś napisac, ze jest na Księżycu. Miałoby to takie samo znaczenie.

Gość gość
Ale ponieważ nie jestem "sługusem PO" i jest to dla mnie obraźliwe stwierdzenie prosiłem o jego uzasadnienie lub przeproszenie mnie za próbę obrażenia.

Gość gość
I w dalszym ciągu kłamiesz otulona. To ci do czegoś potrzebne? Coś co zastępuje, uzupełnia czy też podnosi w twoich oczach własną wartość?

Gość gość
Jak już pisałem.WSZYSTKO co napisałem o sobie potrafię udowodnić.Tylko nie ma chętnych, żeby tak jak ja postawić pieniądze na własne słowa...:O

Gość gość
Nieosiągalne 10 tysięcy dla kogoś kto wie, ze jego słowa są prawdą i zaraz te pieniadze odzyska?:D

Gość gość
a mi nic udowadniac nie musisz,w sumie przez 9 lat pisania z Toba dowodow nazbieral sie caly stosxxSkoro jest ich cały stos to poprosze o JEDEN. JEDEN jedyny dowodzący, że skłamałem pisząc o sobie.I teraz zobaczymy kto tu jest mitomanem.Czy ty podając ów dowód czy ja kłamiąc bo dowód wyraźnie na to wskazuje.

Gość gość
otulona_snem dziś 10 tys to ile minimalnych wyplat w PL? gdzie ty zyjesz?xxTo wszyscy tuta k, łacznie z tobą i iftar mają minimalne pensje?:D:D

Gość gość
a pozniej walaj durnia ze to kwota dostepna dla wiekszosci ludzixxTo ty robisz z siebie durnia twierdząc, że ja coś takiego napisałem.I to pierwsze potwierdzenie, ze to ty a nie ja, jesteś mitomanem.

Gość gość
otulona_snem dziś chcialbys-zostawie swoje obserwacje,dowody i wiedze dla siebie xxA to drugie potwierdzenie, że to ty a nie ja, jesteś mitomanem.:DCo jak co ale inteligentna nie jesteś.Może chociaż trochę ładna?

Gość gość
otulona_snem dziś no ale jak sie juz tak upierasz,o ten JEDEN-nie skonczyles wyzszych studiow i udajesz durnia,twierdzac ze je masz,napisalam ci wczoraj dlaczego tak mysle,nie dotarlo wiec watpie by dotarlo teraz,ale coz probowac trzebaxxAle to miał być DOWÓD a nie twoje opowiadanie bajek...:D

Gość gość
Za to ja mam dowód w postaci screena tej strony, że to ty jesteś mitomanką bo sama się do tego przyznałaś. Pośrednio.:D

Gość gość
otulona_snem dziś a ze sklamales,ba wrecz moze sam uwierzyles w swoje brednie,to musisz isc w zaparte,i krecic dalej an w/w temat,bo po prostu wiesz na kogo wyjdziesz i osmieszysz sie juz do konca tutaj i bedziesz zwyczajnie skonczony,takze sie w sumie nie dziwie,ze bajasz dalej i pleciesz te swoje andronyxxJak widac powyżej z całego tego stosu dowodów które posiadasz na moje kłamstwa, nie potrafisz podać ŻADNEGO...Za to w opowiadaniu bajek, zmyśleń itp jesteś świetna. Co post to jakieś bajki nie mające żadnego oparcia w rzeczywistości...:D:D:D

Gość gość
Takie dowody są warte skopiowania i pozostawienia na wieczną rzeczy pamiątke.Bo ja mogę w każdej chwili przytoczyć twoje goowniane słowa, twoje kłamstwa itp, itd.Natomiast ty, z tego stosu dowodów które rzekomo posiadasz nie potrafisz tutaj zaprezentować żadnego.Tak samo jak kiedyś opowiuadałas o kwitach które na mnie masz...Naprawde nie dostrzegasz tego jak bardzo jesteś żałosna?Bo to az wierzyć się nie chce...:O

Gość gość
Zapisałem twoj***ajanie pod "otulona mitomanka przyznanie sie 1,2,3":D

Gość gość
A co zrobiła Olejnikowa? Bo nie wiem. Coś tam było ale z tego co pamiętam przeprosiła.Prezydent jest osobą publiczną i prawną ochroną objęte jest jego prywatne życie ale nie to co wynika z funkcji jaką pełni.

Gość gość
otulona_snem dziś jakiegos studenciaka sluzby zgarniaja bladym switem,za gierke ktora pokazywala KOmorowskiego i rzucanie w niego pomidorami,a tutaj wkleja twarz Prezydenta do zdjecia mordercy z Utoya?xxStudencika zabrano za obrażanie prezydenta a nie za gierkę.

Gość gość
otulona_snem dziś dobrze,juz dobrze zapisales smiech.gif nie zapomnij paru kopii porobic na paru swoich komputerach w swojej wspanialej pracowni komputerowej z wentylatorem chlodzacymxxMam mały serwerek do przechowywania danych. I tam to już jest. Serwerek nie jest podłączony do sieci a dane są szyfrowane 16 bitowym kluczem. To wiadomość dla tych którzy chcieliby dostać się do niego.Wentylatora nie ma...

Gość gość
Niestety, ten "żart" się raczej nie spodobał. Dziennikarka, ratując się przed krytycznymi komentarzami usunęła zdjęcie i tłumaczy, że... pokazała je przez pomyłkę.xxCzyli po sprawie. Zachowała się tak jak powinna.Zdjęcie trafione w 10.

Gość gość
otulona_snem dziś to wedlug ciebie co to jest?xxAle co?To zdjęcie?Uznała/powiedziała, że to pomyłka, przyznała się i porzeprosiła a zdjęcie usuneła.

Gość gość
otulona_snem dziś sa jakied granice hejtu,prowokacji,ja wiem ze sie mozna z Duda nie zgadzac,Dudy nie lubic,ale zeby stara baba,ktos kto sie autorytetem mieni,ktos kto powinien byc bezstronny,miec jakas klase,poziom cos takiego robil? pechowiec.gif zenula,dno dnaxxTy nigdy nie opublikowałaś czegoś co jest.. Sama wiesz jakie.Czy może ci przypomnieć?