Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 1 archiwum

Polecane posty

Gość gość
"to jeszcze nie jest ostatnie słowo "postępu". skoro dwoch chlopow to "malzenstwo" to moze i być chlop z kozą. "xxPodpowiem ci otulona.Gdyby było tak jak ty twierdzisz to powyższe zdanie miałoby brzmienie takie:x"to jeszcze nie jest ostatnie słowo "postępu". skoro teraz dwoch chlopow to "malzenstwo" to moze i w przyszłości być chlop z kozą. "xxKoniec lekcji. Nie dziękuj.:D

Gość gość
otulona_snem dziś ty to niedlugo w swojej apteczce Myra zobaczyszxxW barku może i być. Nigdy nic nie wiadomo jak go przyciśnie....:O

Gość gość
haha beka z szejtyna :D

Gość gość
otulona_snem dziś dwoch chlopow i chlop z koza mozna spokojnie znak rownosci postawic xxW kraju w którym mieszkasz byli już tacy co tak twierdzili i nawet za to wsadzili do obozów.

Gość gość
otulona_snem dziś pisjaczkaPty to sie masz tym pisemxxSkoro pijaczek chce głosowac na pis to może zostać "pisjaczkiem"... Dwa w jednym...:D

Gość gość
otulona_snem dziś dwoch chlopow i chlop z koza mozna spokojnie znak rownosci postawic xxA tak swoją drogą...Po co obrażasz ludzi?

Gość gość
otulona_snem dziś dwoch chlopow i chlop z koza mozna spokojnie znak rownosci postawic xxA tak swoją drogą...Po co obrażasz ludzi?

Gość gość
"to moze i w przyszłości być chlop z kozą." x a gdyby tu bylo nagle przedszkole, w przyszłości, i wasz synek maly przechodził, w przyszłości, którego jeszcze nie macie więc nie mówcie mi że siedzi z tylu..."

Gość gość
otulona_snem dziś to ,ze ktos cos deklaruje,nie znaczy ze tak zrobi xxTak jest u tych ubogich duchem i nie tylko...:ONormalny, porządny człowiek, jeśli coś deklaruje to przyjmuje na siebie zobowiązanie i się z niego wywiązuje.Tak jest u dorosłych, normalnych, uczciwych ludzi.U hołoty jest inaczej.

Gość gość
otulona. shatyna musiała już dobrze przycisnąć desperacja że stał się tak otwarcie chamski. tak przy okazji to autorem określenia "geniusz ujemny kretynizmu" jest stanislaw lem.

Gość gość
Obrażasz ludzi pozostajacych w zwiazkach/małżenstwach homoseksualnych.Swoje zdanie możesz wyrazić bo to wolny kraj ale nie musi być to związane z obrażaniem inaczej myślacych.

Gość gość
otulona_snem dziś uuu Pana Donalda Tuska obrazasz i nazywasz holota..nieladnie.xxNie obrażam.Co innego zapowiedzi w polityce a co innego rozmowa prywatna dwóch ludzi. Polityka kieruje się swoimi zasadami.Ale jak widze tego nie wiesz...:O

Gość gość
otulona_snem dziś gościu do tego ma zwidy i mysli,ze jestes Myrevinem smiech.gif ,dziekuje za autoraxxOn ma zwidy pijackie, jak to Myrevin...:O

Gość gość
stwierdzenie faktu że coś jest patologią to nie żadna obraza.

Gość gość
Skoro nie widzisz różnicy pomiędzy związkiem chłopa z kozą a zwiazkiem dwóch kobiet, to mogę tylko wyrazić żal, że jesteś aż takim prymitywem.Bo myślałem, że jesteś bardziej otwarta i tolerancyjna.

Gość gość
gość dziś stwierdzenie faktu że coś jest patologią to nie żadna obraza.xxJeśli nie jest patologią to obraza.

Gość gość
_iftar_ dziś Marek jest fajnym normalnym facetem z dużym jajem i dystansem do swojej osoby.xxJaki Marek? Czyżbyś zdradziłą imię Myrevina?:D:D

Gość gość
"Skoro nie widzisz różnicy pomiędzy związkiem chłopa z kozą a zwiazkiem dwóch kobiet" x ależ ja widzę różnicę. tak samo jak widzę różnicę między małżeństwem a związkiem chłopa z chłopem czy baby z babą.

Gość gość
I dodam, ze teraz żadna z wymienionych osób nie ma prawa własnosci do Polski.

Gość gość
No i kafeteria się zepsuła...:O

Gość gość
a istnieje coś takiego jak "notarialny akt własnośc***aństwa"? coś chyba nie za bardzo.

Gość gość
chyba się nie zepsula tylko za dużo kablowales, konfidencie.

Gość gość
Nie istnieje a więc Polska nie moze być własnością Polaków.

Gość gość
Jak widze "wypadła" cała strona...

Gość gość
a jednak może, przekonasz się na jesieni. zapowieź możesz sobie posluchac już teraz w tym co mowi prezydent duda.

Gość gość
gość dziś a jednak może, przekonasz się na jesieni. zapowieź możesz sobie posluchac już teraz w tym co mowi prezydent duda.xxSłuchałem jak się skarżył na Polskę prezydentowi Niemiec czy jak źle się o Polsce wyrażał w Anglii.Jak dla mnie wystarczy...:O

Gość gość
gość dziś "Skoro nie widzisz różnicy pomiędzy związkiem chłopa z kozą a zwiazkiem dwóch kobiet"xależ ja widzę różnicę. tak samo jak widzę różnicę między małżeństwem a związkiem chłopa z chłopem czy baby z babą.xxxNo to jaka jest różnica pomiędzy związkiem człowieka z człowiekiem i człowieka z człowiekiem wg ciebie?

Gość gość
Czyżbym poprzednio dyskutował z moderatorem? I po swojej kompromitacji wykasował całą stronę z topiku?

Gość gość
"Słuchałem jak się skarżył na Polskę prezydentowi Niemiec czy jak źle się o Polsce wyrażał w Anglii." x no właśnie o to chodzi żeby władza mówiła to co mowią obywatele i robila to co oni potrzebują a nie tak jak do tej pory żeby mówila obywatelom co mają robić i uprawiała propagandowy pic pod tytułem "jest super, jest super więc o co ci chodzi" gdy obywatele są niezadowoleni. rozumiem że tobie, slugusowi PO, to się nie podoba ale cieszy mnie jednocześnie że już zauważyłes zmianę.