Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz2014

jak zacząć życie od nowa?

Polecane posty

Gość Mariusz2014

mam 26 lat. rozstałem się z byłą po 8 latach. mam 1,5 rocznego synka. i nie wiem jak ułożyć sobie od nowa życie. po rozstaniu wyjechałem do UK. planuje wrócić do Polski i zacząć wszystko od nowa tylko jak???

Gość gość
wróć do ex du\\pku, zajmij się dzieckiem, ale rozumiem że była ci się znudziła żałosny du\\pku? :)

Gość gość
zapomniałem dodać że za odpowiedzi od "rozdrażnionych" kobiet i samotnych matek z góry dziękuję.

Gość gość
do PL nie masz po co wracasz, bide klepać ?a i syn na zachodzie będzie miał więcej perspektyw na przyszłość,

Gość gość
a dziecko jest w polsce czy zostaje za granica?

Gość gość
Mały niestety jest w Polsce i to chyba jest jedyny powód mojego powrotu, innego nie ma.

Gość gość
jakie relacje z byla partnerka?

Gość gość
Gdybyś nie miał dziecka na pewno byloby o wiele łatwiej, mógłbyś zacząć wszystko od początku za granicą i mieć lepsze życie. Niestety ja uważam że trzeba ponosić pełną odpowiedzialnosc za swoje czyny i wypic tzw piwo... Także skoro macie dziecko nie zostawiaj go, bo to Ty musisz poniesc konsekwencje a nie na odwrót (mam tutaj na mysli Twojego synka). Wiadomo najlepiej dla niego byloby gdybys byl z jego mama, ale jezeli sie nie kochacie... wracaj do Polski do syna, spedzaj z nim jak najwiecej czasu i rob wszystko dla niego...I w miedzy czasie ukladaj zycie na nowo. To ze masz dziecko nie oznacza ze nie mozesz byc znowu szczesliwy mam na mysli np inna kobiete... Nie przejmuj sie zycie jest tylko jedno, wiem ze kazdy tak gada ale przemysl to.

Gość gość
nie ma możliwości, żeby z byłą był nawet zwykły kontakt dobry. właśnie jesteśmy w toku sprawy o alimenty w przyszłym roku dojdzie jeszcze sprawa o "podział majątku" oraz jeśli dalej będzie utrudniała kontakty z synem to ustalenie widzeń.także nie za kolorowo. a perspektywa pracy za 1500-2000zł nie jest zbyt kolorowa.