Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiabe

Mam 29 lat i boje sie ze czas na milosc juz minal

Polecane posty

Gość gość
po co pisać zdanie w języku, którego konstrukcji się nie rozumie ? nie znasz angielskiego to używaj wyłącznie polskiego.

Gość gość
Nie czepiaj się :) Język jest żywy a nie martwy jak gęsina.

Gość gość
szyk zdania pytającego jest inny niż twierdzącego, żywotność języka nie jest z tym aspektem związana.

Gość gosiabe
Jestem bardzo nieszczesliwa przez to wszystko ;/

Gość gosiabe
Smutne jest takie zycie. Widze jak ludzie szalej z milosci a ja sie snuje z dnia na dzien i zycie przecieka przez palce. To jest po prostu niesprawiedliwe, ze niektorzy mogaspotkac kogos, kto do nich pasuje i zyc razem wiele wiele lat, a niektorzy musza sami.

Gość gość
Bez miłości da się żyć. Znajdź sobie coś, co bedzie dla Ciebie najważniejsze. Moze praca, jakiś zwierzak itp. Miłość jest przereklamowana.

Gość Taod
Dobra ludzie.To pytanie do obecnie samotnych:dajcie jakoś jeden powód,dlaczego by Was nie mogła spotkać szczęśliwa milosc,dlaczego Wy nie możecie w przyszłości spotkać swojego partnera?

Gość gosiabe
Ale czy to nie fajne uczucie, gdy nie mozna spac, jesc , bo chce sie caly czas spedzac z ta osoba? Ja kiedykolwiek tak sie czulam, to zawsze bez wzajemnosci. A teraz czuje, ze mi wszystko zobojetnialo. Chcialabym to jeszcze poczuc ale ja nikogo nowego nie spotykam. I mam to cholerne poczucie zmarnowanej mlodosci :(

Gość Taod
Gosiabe-nie bardzo wiem o co Ci chodzi,przecież jesteś młoda:/O jakim zmarnowaniu młodości mówisz?

Gość gosiabe
Taod, bo mam juz tyle lat ile mam, a ludzie dobieraja sie wczesniej. Poza tym nie mam miliarda znajomych oraz nieskonczonej ilosci sil i czasu, by chodzic wszedzie tam gdzie moga byc nowi ludzie.

Gość gosiabe
Mialam na mysli beztroski czas studiow ;)

Gość skrzypaczkaaaa
ja znalazłam mojego lubego właśnie jak skończyłam 29 lat, i to przystojnego w dodatku, poukładanego, starszego o 2 lata. Po prostu się solidnie wysiliłam, przestałam jojczyć jak wy tutaj, przeczesałam internet, no i znalazłam :) Teraz jesteśmy 3 lata razem

Gość gość
co to jest 3 lata? 30 to rozumiem ale 3? nie osmieszaj sie dziewczyno. a ożenil sie z toba chociaz czy nie?

Gość Taod
Po 30 tez się potrafią rozwieść,wiec co to ka do rzeczy.

Gość gość
Jak mogą być to faceci z małymi penisami. To wiem gdzie są całe tabuny takich po 30.