MrsJadzia_1 0 Napisano Październik 24, 2014 Cześć dziewczyny ! Pomóżcie !! Miałyście kiedyś przypadek, że podczas okresu oprócz/zamiast skrzepów wypadło Wam z pochwy coś podobnego do kawałka mięsa.. lub skóry w kolorze brudnego różu ??? Zdarzyło mi się to dzisiaj rano, a od wczoraj boli mnie dół brzucha. Boję się że to poronienie ponieważ okres spóźniał mi się ok.3 tyg a teraz nagle coś takiego.. Proszę jeśli miałyście podobne doświadczenia podzielcie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2014 To nie poronienie a kawalek owszem miesa takjakby z poprzedniej miesiaczki. Jesli podczas okresu sie nie oczysci prawidlowo endometrium to wlasnie okres nastepny sie spoznia i wypada takie cos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2014 To skoagulowana krew...nic nadzwyczajnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrsJadzia_1 0 Napisano Październik 24, 2014 wiem jak wygląda skoagulowana krew, a to tak nie wyglądało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2014 idz do lekarza teraz to nie dojdziesz co to było, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2014 skoro okres spóźniał ci się 3tyg. to chyba test zrobiiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2014 Możliwe że to poronienie. Idź do lekarza. Sprawdź czy wszystko się oczyscilo, jeśli to to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 25, 2014 Z pochwy wypadła broń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 25, 2014 Z pochwy jak jest sliżka wypada też prącie w czasie gorącej pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrsJadzia_1 0 Napisano Październik 25, 2014 Bardzo mało śmieszne żarty !! Byłam wczoraj w szpitalu okazało się że to niestety poronienie.. testy robiłam ale wyszły negatywnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 25, 2014 A czemu skoro nie miałaś okresu 3tyg. nie poszłaś do ginekologa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach