Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za_la_ma_na

Czemu jestem sama jak palec ?

Polecane posty

Gość za_la_ma_na

Jakiś czas temu rozstałam się z mężem , jestem przed czterdziestka , a wszystkim facetom , których spotkam zależy tylko na seksie. Nie chce być dla kogoś tylko kochanka i babką do seksu ... Wiedzę wieczorami sama , córka już wyrosła ma swój świat , dlaczego tak jest , niby jestem atrakcyjna kobieta , a nie mogę nikogo znaleźć...

Gość gość
bo ci najbardziej wartościowi mają już żony i z nimi siedzą do starości. A ci co się do tej nie ożenili to ru\chacze, tak samo jak większość rozwodników :/

Gość gość
moja mama ma 43 lata i ma ten sam problem. Jest mi smutno bo widze jak cierpi. Też nie rozumiem tego zjawiska.

Gość gość
nie wiem czemu ale to zmien jak ci ten stan rzeczy przeszkadza

Gość gość
jak ma to zmienic skoro mezczyznom chodzi tylko o seks?

Gość za_la_ma_na
Staram się gdzieś wychodzić , poznawać nowych ludzi , ale kończy się na wspólnej kolacji , a dla niego liczy się tylko przygoda na jedna noc , a ja ? Chciałabym by nie raz mnie ktoś przytulil , pokochał ....

Gość gość
bo facetom samotnym okolo 40stki sperma uderza do glowy i nie są w stanie przejawiac zadnych uczuć. innego wytlumaczenia nie mam.

Gość za_la_ma_na
Chyba masz racje...

Gość gość
Mi nie chodzi tylko o seks. Chętnie bym Cię przytulił, pokochał. Gdy serducho bije mocniej ... wtedy czujesz że żyjesz. Właśnie wtedy. No ale na drodze stoi być może jedna przeszkoda ( dla Ciebie ). Mam dopiero 28 lat.

Gość gość
może sprobuj nawiazac jakies znajomosci przez portal randkowy? To nie wstyd:) moge polecic twoo.pl Pozdrawiam, samotna ja

Gość gość
Nie powinnaś się dziwić, że facetom zależy tylko na seksie, bo w pewnym wieku już wiedzą, że lepiej od kobiety niczego więcej nie oczekiwać

Gość gość
Nie możesz być sama jak palec bo masz ich 10. Gdy dobrze popatrzysz ... masz ich 20 (aż!). Chyba że po jakimś wypadku "ostał się ino jeden" :-) Nie marudź. Popracuj nad sobą, zmień nastawienie do świata to nie będziesz samotna.

Gość gość77
"Nie powinnaś się dziwić, że facetom zależy tylko na seksie, bo w pewnym wieku już wiedzą, że lepiej od kobiety niczego więcej nie oczekiwać" ktoś bardzo mądrze to ujął....

Gość gość77
Znajdź sobie jakeś pasje..świat nie kręci się wokół mężczyzn...oni na to nie zasługują (nie wszyscy oczywiście)przynajmniej nie musisz prać i prasować ich brudów:-))))zazdroszczę ...;-)