Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupka noworodka

Polecane posty

Gość gość

witam w poniedzialek urodzilam i mam takie pytanie .jak powinna wygląda c Kupka noworodka,? Bo ja szczerze mówiąc to nie wiem a boje sie ze mala 3 dzień nie robiła... jakby ktos mogl mi opisac jak mniej wiecej wygląda. .

Gość gość
Jesli karmisz piersia kupy moga byc troche rzadziej. Zwykle maja zolty kolor o roznych odcieniach - do brazowego. Konsystencja rzadka - u doroslego wzielabys za rozwolnienie:-) zreszta wpisz w wyszukiwarce kupa noworodka, kiedys znalazlam fajny artykul opisujacy wszystko:-)

Gość gość
najpierw czarna smułka, potem żółte jak jajecznica, moga byc i wodne i spienione luźne no i w duzych ilosciach, praktycznie po kazdym karmieniu.

Gość gość
3 dzien nic? A wczesniej tak? Proponuje wypic herbatke z kopru wloskiego, bo moze ja bolec brzuszek skoro 3 dni nic.

Gość gość
Moja w drugiej dobie po porodzie tak sie zblokowala:-) zrobila smolke, a potdm dwa dni przerwy. Za to potem jak sie odblokowala... :-) kupa przed jedzeniem, w trakcie i po jedzeniu kolejna. Az po polozna zadzwonilam bo myslalam ze ma sraczke:-) okazalo sie ze to zupelnie normalne kupy:-) przy pierwszym dziecku wszystko jest nowe, nawet kupa potrafi spedzic sen z powiek:-)

Gość gość
No w szpitalu byla tylko smulka. Wczoraj wieczorem pojawilo sie cos takiego jalby kleksik przy dobrym baczku bo baki puszcza czesto. Brzuszek ma twardawy ale nie płacze i je normalnie. .kuzynka powiedziala ze tomormalne ujej małej na początku tak bylo wsensie konsystencji... po każdym jedzpnku siw ladnie odbiia..