Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzyka na weseleu.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie , czy byliście kiedyś na weselu gdzie była grana muzyka lat min 70-80-90 i standardowe Disco polo?? podobało się ludziom myzuka typu Abba , boney M, moderntlaikng??pozdrawiam

Gość gość
Myślę, że tak jest w porządku :) Generalnie ludzie dobrze bawią się przy disco polo (w końcu mówi się, że to muzyka taneczna) a tamte przeboje też każdy zna, więc będą swego rodzaju wytchnieniem od majteczek w kropeczki i innych plastikowych biedronek ;) Znajoma ostatnio zrobiłam wesele z "nowoczesną" muzyką z didżejem i tak dalej, to ludzie nie wczuwali się w muzykę i zabawę.

Gość gość
Na weselu bawi się na ogól kilka pokoleń. A muzyka uniwersalna to muzyka szybka, rytmiczna, do tańca i koniecznie melodyjne utwory. Jako przerywnik jakiś walczyk. albo "pościelówa" ale niekoniecznie. Ja najlepiej bawiłam się na weselach przy muzyce z lat 60-80 rock and roll, twist. Modern są ok, ale nie za dużo, bo grają ciągle w tym samym rytmie

hej, nie lubie disco-polo tzn. typu weekend czy coś takiego, ale zagraniczne disco jest ok. ... nie wyobrażam sb na weselu grać cyt:."lubisz kręcić pupą..."

Przy składaniu muzyki pamiętaj, że goście mają swoją wytrzymałość :D. Daj jakieś 3 szybkie, a potem 2 przytulanki i obserwuj: jak reagują :).

Gość gość
A La Carte, Neoton Familia (np. Pago Pago), The Rubbets, Racey (Some girls), Alexandra Burke - Start Without You, Christian Vidal - Angelique, Foxy Teens - Energija, Engelbert Humperdinck The spanish night is over , Rithie Valens i wiele tego typu utworów. A posłuchaj tego w wykonaniu Status Quo http://www.youtube.com/watch?v=2O57PqQXXvY&feature=related Od dobrej muzyki zależy całe wesele. Jak się ludziska rozbawią to potem trudno ich zatrzymać. A o to przecież chodzi, by się długo pamiętało. Utwory możecie narzucić DJ-wi, a jeżeli macie zespół, to też wybierajcie te najbardziej taneczne utwory

Gość gość
Tak właśnie bysmy chcieli bo będą ludzie w wieku naszych dziadków czyli lata 60-70, nasi rodzice to 70-80-90 noi młodzież która ma sentyment i świetnie bawi się przy tych przebojach ,modern talking, boney M, sandra , cc catch , boys, imperium , i wiele wiele innych więc stawiamy na taki zespoł ktory połączy nam to wsszystko :)

Gość gość
Co sądzicie o tym zespole ??:)

Gość gość
Ja myslę, że na weselu powinno być po trochu każdej muzyki. Sprawdź sobie ofertę pif paf band, u mnie grali właśnie taki bardzo mieszany repertuar :)

Gość Kasia_Si
A słyszalyscie o the good sound? U mnie w rodzicie to bardzo popularny zespół, grają już na wszystkich naszych weselach. Super prowadza impreze, maja fajny repertuar etc :)

Gość gość
kasiu, dasz jakies namiary na nich? wlasnie szukam zespolu dla siebie :)

Gość Kasia_Si
Jasne, tu masz ich stronke wesele-muzyka.pl - udanego weselicha kochana!