Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejter

zadbana kobieta to piękna kobieta?

Polecane posty

Gość hejter
czyli dla Ciebie związek jest jak praca? wybacz, ale jesteś śmieszna praca wymaga od ludzi pewnych predyspozycji, umiejętności, wiedzy niekiedy w grę wchodzi wizerunek człowieka, który ma pełnić swego rodzaju funkcje reprezentacyjne (np. przedstawiciel handlowy), ale nie wolno porównywać pracy do związku... w pracy za owe predyspozycje dostajesz wynagrodzenie w związku nie no chyba, że facet płaci kobiecie za jej usługi, lecz to już nie jest związek... tylko burdel :P

Gość gość
tak, związek to praca. Ciągła praca, bo nad relacją trzeba pracować, ale akurat nie o to chodziło. Dla ludzi ważny jest wygląd, nawet tam gdzie ten wygląd nie powinien się liczyć (np. zwykła praca). To tym bardziej ważny będzie w relacji w której jest seks, a wybacz, ale z charakterem seksu uprawiać nie będziesz, tak samo jak ze zgrabnym tyłkiem nie pogadasz. Partner musi się podobać pod każdym względem.

Gość gość
Mysle,ze nie.To tylko taka pociecha,zeby te brzydkie sie nie zalamaly.

Gość gość
Inteligencją ma ogromne znaczenie. Ja wybrałem mniej urodziwą, miałem wybór. Uroda kociaka nie pomogła, stała się aseksualna. Ta z oryginalną urodą ma to coś. Kręci mnie bardziej, dzięki temu jaka jest, charakter.

Gość Ada Przemyk
Piękna kobieta to mądra kobieta. Co nie zmienia faktu, że trzeba się wziąć za siebie. Ja miałam zmarszczki mimiczne ale korzystałam kremu z beeyes. Do tego schudłam trochę i zmieniłam styl ubierania. Właśnie dlatego zwracają uwagę na intelekt. Wpierw oceniamy wygląd.