Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26yovv

Szukam brzydkiej ale niegrubej dziewczyny

Polecane posty

Gość 26yovv

Która bedzie mnie kochała :)

Gość gość
a czemu gardzisz kobiecymi dziewczynami? czemu nie moze byc puszysta?

Gość gość
Bo nadwaga jest obrzydliwa

>>>Bo nadwaga jest obrzydliwa<<< Może dla Ciebie :(. Wg mnie, nie ma niczego piękniejszego, od dobrze ułożonych dodatkowych kilogramów :). x >>>a czemu gardzisz kobiecymi dziewczynami? czemu nie moze byc puszysta?<<< Bo on wierzy, że ta chuda nigdy nie utyje :D :D :D i będzie go kochać do końca swoich dni :D :D :D. No cóż... Moja znajoma uważa, że o.Brydzyk jest aniołem zesłanym dla ocalenia Polski :D :D :D. Ona jest chuda :D, to mogliby się dogadać :D :D :D.

Gość gość
dobrze ułożonych dodatkowych kilogramów" x co ty gadasz, ja mówie o grubych zwałach tłuszczu a nie o kobiecej figurze Kobieca figura jest bardzo pociagajaca

>>>co ty gadasz, ja mówie o grubych zwałach tłuszczu a nie o kobiecej figurze<<< Na tym forum, dziewczyna o normalnej wadze, uważana jest przez głupków za grubą :(, więc zdecyduj się: co piszesz :D. x Kobieta może mieć znaczną nadwagę i równocześnie piękną kobiecą figurę :) :) :). Taką kobietę każdy może nazwać grubą :(. x Dziewczyna może też mieć poprawną (wg BMI) wagę, a wyglądać jak kloc. Taką kobietę także będą nazywać grubą :(. Ty chyba "kloca" chcesz uniknąć :D.