Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grubasy na basenie

Polecane posty

Gość gość

Jak reagujecie na otyłych ludzi na basenie? Gapicie się - zszokowani czy raczej z ciekawości. Co myślicie? Czy przechodzi wam przez myśl jak niekomfortowo się czuje i chce jak najszybciej wejść do wody. Albo że chce coś ze sobą zrobić i wybrała taką formę ruchu. Sama jestem XXL i chce to zmienić i myślę kupić karnet. Ale mam obawy....

Gość gość
w ogóle mnie nie interesują inni ludzie na basenie. Wszyscy są tam z zamiarem poprawienia kondycji, więc nie ma co krytykowac.

Gość gość
Odwagi. Na pewno znajdą się gapie i musisz sie na to przygotować, ale to nie jest powód, żeby się chować.

Gość gość
szczerze mówiąc to nie obchodzi mnie nikt na basenie poza samą mną. jestem szczupła ale i tak patrze jak ja się prezentuje,żeby nikt się ze mnie nie nie nabijał.śmiało kupuj karnet. na pewno nie narobisz sobie takiego wstydu jak ja kiedy wyleciały mi piersi ze stanika.każdy na basenie pilnuje siebie

Ja ze swoją pulchną dziewczyną jeździłem nad jezioro i nie zauważyłem dziwnych spojrzeń. Może jesteś trochę przewrażliwiona :) ? Te obszczekujące grubasów na Kafe KUNDLE, są tylko tutaj tacy mocni w pysku. W realnym świecie boją się nawet odpowiedzieć na pytanie, o krzywym spojrzeniu lub docinkach już nawet nie wspominając :) :) :). Głowa do góry :), a pływanie to sama przyjemność :) :) :).

Gość gość
Kurcze ile pozytywnych odp. Liczyłam na wyzwiska. Dzięki:)