Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

synek mówi do mnie tata

Polecane posty

Gość gość

mój syn ma 21 miesięcy ale zarówno do mnie jak i do męża mówi "tata", nie mówi w ogóle "mama", chociaż często z mężem powtarzamy mu to słowo :( Nie wiem dlaczego tak jest, czy ktoś też miał podobnie ?

Gość gość
dobrze ze nie mowi tak do listonosza ;)

Gość gość
Mój 15miesięczniak też mówi głównie "tata", tylko inaczej intonuje ;-) Syn koleżanki w wieku 1,5 roku mówił mama do taty;-)

Gość gość
do mnie też mówił tata, ale zapewniam cię, ze niedługo nazwie cie mama, zapewne jest im tak łatwiej

Gość gość
moj syn dlugo nie mowil do mnie mamo, tata mu szybciej poszlo. Mielismy wlasnie smieszna sytuacje z listonoszem-otwieram mu drzwi, maly myslal ze to tata i zaczal krzyczec tata! Tata! A listonosz na to:ciiicho, bo sie wyda! :P

Gość gość
Jakbym słyszała mojego:)ma 2,5 roku i od tygodnia mianował mnie tatą:D przestań się martwić,nie masz większych problemów?:)

Gość gość
Mój też ma 2,5 roku i czasami mówi na mnie tata a na tatę mama po czym mówi żartowałem.

Gość gość
Zadbaj o siebie widocznie wygladasz jak facet

Gość gość
Moj za to na wszystkich mowil mama. Nie wazne czy bylam to ja tata babcia ciocia czy dziadek. Na wszystkich wolał mama. Taki okres trwal kilka tygodni potem znowu zaczął wolac na kazdego poprawnie.

Gość gość
Chyba większość dzieci ma taki przejściowy okres. Moja za to odwaliła mi w mieście miała jakieś 7-8 miesięcy ide z nią w wózku po mieście i idzie jakiś chłopak, a ona na cały głos 'tatuś' :) Całe szczęście Chłopak miał słuchawki w uszach, a moja mała lubiła strasznie jak ją się w dłuższej rozmowie maśladowało. :)