Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Malolata zaczepia mojego faceta a on sie cieszy

Polecane posty

Gość gość
Pytasz, jak reagować. Nijak. Nie czekać, odejść z godnościa do domu. Oni niech ćwierkaja, a Ty w międzyczasie zacznij pakować siebie albo jego, w zależności od tego czyje mieszkanie.

Gość gość
A jak ty niby chcesz reagowac i jak dlugo? Nie szkoda ci swoich mlodych jeszcze lat? Tu potrzebne krotkie ciecie.

Gość gość
j mam30 lat. to nie moj 1 zwiazek.

Gość gość
to jakiś przygłup on to jeszcze robi na twoich oczach odwraca kota ogonem i robi z ciebie idiotkę tacy się nie zmieniają

Gość gość
robi ze mnie idiotke.

Gość gość
Dziwnie odpowiadasz. Lakonicznie i fragmentarycznie, np. bez informacji czy macie slub. Jesli ten temat to nie jest sciema i podpucha, byc moze jestes w lekkim szoku, ze komentarze tutaj sa jednotorowe: rzucic dziada. A moze wlasnie uswiadomilas sobie, ze dajesz soba pomiatac, i tez jestes w szoku. No coz taka swiadomosc boli, ale zrob cos z ta wiedza teraz. Wyciagnij wnioski i zmien swoje zycie, nikt nie zasluguje na taki brak szacunku ze strony drugiej polowki.

Gość gość
Skoro az zalozylas temat na kafe, to widocznie bardzo Ci z tym zle. Trzymaj sie, zrob cos z tym, bo z nim to bedzie Ci juz tylko gorzej. To sie nigdy nie skonczy, przeciwnie, przybierze na sile. 3 lata to nie wiecznosc, ludzie rozstaja sie po znacznie dluzszych zwiazkach i szukaja kogos lepszego, naprawde warto.

Gość gość
nie małolata tylko młoda kobieta ty stara kłodo!

Gość gość
Haha bo to Może małolata założyła ten temat,pyta się ludzi,co o tym sadza.Może sama podrywqa jakiegoś 30 latka hahaha