Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaa E

Czy po smierci dowiemy sie co inni o nas mysleli i co nam ewentualnie zrobili?

Polecane posty

Gość Jaa E

np zgwałcili ? Pytam bo mam cos trasznego na sumieniu i nie chce aby ta osoba sie o tym dowiedziła , chociaz wyżadziłem tą krzywde z żle pojmowanej miłości ,dopiero po 10 latach do mnie dotarło co zrobiłem , boje się

Gość gość
Nie. Po śmierci nie będziesz istniał. Zaśniesz.

Gość gość
Tak, z relacji setek tysięcy ludzi po śmierci klinicznej tak wynika. Widzisz całe swoje życie 3 wymiarowym obrazie i to, co zrobiłeś złego, jak wpłynelo na zycie innych - ale na szczęście Bóg w tamtych wizjach był bardzo serdeczny i przyjacielski i wybacza wszystko, jeśli zalujesz

Gość gość
wiem że będe istniał i nie chce iśc do piekła jestem dobrym człowiekiem i wszyscy tez tak twierdza ale zdarzyło sie coś 2 razy co może mnie przekreslić na wieki

Gość gość
moje życie to piekło mam 29lat i od 19 praktycznie nie wychodze z domu z małymi wyjatkami

Gość gość
ta sytuacja sie już nie zmieni i jeszcze z 40 lat będę siedział zamknięty w pokoju 3 na 3

Gość gość
Nie. Mam utrapienie z żyjącymi. Jeszcze by tego brakowało żeby po śmierci mi żyć nie dali. A niech spier/dala/ją. P.S. Smierć kliniczna to nic innego jak wyobrażenie sobie obrazów z życia, w mózgu podczas ogromnego stresu. Ktoś wierzący będzie się doszukiwał boskich cudów.

Gość gość
proszę pogadajcie ze mną