Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grzyb! pomocy!

Polecane posty

Gość gość

witam wychodzi mi grzyb przy futrynie od okna czy ktos zna jakies domowe sposoby by sie go pozbyc?:/

Gość gość
jeżeli chcesz domowym sposobem to wietrz często i nie zawilgacaj pomieszczeń, nie uszczelniaj okien na maksa. a wyczyścić to mozesz płynem ace. sa tez specjalne środki do usuwania grzyba, ale i tak bedzie ci to wychodziło jak nie będziesz wietrzyć

Gość gość
wietrze co dziennie rano np teraz az do 13 tak mam otwarte okno ace pomaga?

Gość gość
ace jest dostepny w marketach?

Gość gość
masz zawilgocone mieszkanie....poszukaj w googlach ,co zrobic aby sie tego swinstwa pozbyc!Ja kupilam sobie pochlaniacz wlgoci (okolo 500zl) to jest super sparwa warta kazdej kasy........w domu pachnie,pozbylam sie tego swinstwa,a pochlaniacz wilgoci mam i wrazie czego kupie nastepny!Polecam !K56

Gość gość
i tez jest pod inna nazwa osuszacz wilgoci na allegro taki okolo 500zl

Gość gość124
Kup wybielacz do tkanin na bazie chloru i tym potraktuj grzyba. Działa i jest tanie. I rozszczelniaj okno.

Gość gość
najlepiej pozbyć się przyczyny, inaczej bedzie wracał. u mnie prowadzili odgrzybianie mieszkanie Panowie stąd - http://www.destra.com.pl ale osuszacz też można wynająć i wyozonować mieszkanie z alergenów, jakie powstają przez grzyba byłoby najlepiej.

Gość gość
Spryskaj Ace i zniknie.

Gość gość
domestos i wietrz mieszkanie! w zimę rodzina produkuje tyle wilgoci co by wylac wiadro na podłogę

Gość gość
wejść do krainy grzyba jest łatwo wyjść to już troszeczkę trudniej :classic_cool:

Gość gość
SZATAN CI TO MÓWI!

Gość gość
LOL :-D

Gość gość
Absolutnie nie pwoinno sie zagrzybionych miejsc wycierac ace ani domestosem bo tylko spowodujecie, ze plesn sie rozprzestrzenia. Powinnas kupic specjalny srodek na grzyba ja kupilam w sklepie z farbami. Trzeba jednak uwazac bo takie srodki sa bardzo toksyczne.

Gość gość
Najpierw ustal przyczynę zawilgocenia. Miałam podobnie jak ty i nic nie było skuteczne dopóki się nie okazało że rynna przy moim oknie jest pęknięta, woda spływa po murze i wsiąka w ścianę. Problem był na zewnątrz.