Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osób, które mieszkają samotnie

Polecane posty

Gość gość

chce się wam gotować obiady dla siebie? :o

Gość gość
no co ty raz na parę miesięcy ugotuje sobie ziemniaki [tak z 5 razy w roku] i to tyle z gotowania

Gość gość
pogieło cie? Wsuwam kanapki i chińskie zupki ;)

Gość gość
a jadasz w restauracjach czy chodzisz do mamusi? :o

Gość gość
tak :) uwielbiam gotowac :) poza tym niezdrowo jest nie jesc obiadow, musi byc cos cieplego miedzy kawami :P :D

Gość gość
proszę nie odpisywać mi na temat w tak pobłażliwym tonie :o

Gość gość
nie mieszkam sama na stałe, ale czasem gdy moi domownicy wyjeżdżają, nic mi sie nie chce gotować; chońskie zupki głównie

Gość gość
czy to mże jestem samotna musi zaraz oznaczać ,ze jem byle co , ubieram się byle jak , nie jeżdżę na wakacje i ogolnie uważam ,ze jestem gorsza i tak siebie traktuję ? przeciwnie - odkąd jestem sama opiekuje się soba najlepiej jak potrafię . Gotuję to co lubię , nie martwię się że partner nie przepada np,za szpinakiem czy wytrawnym winem .

Gość gość
to ja - no co ty jak mozecie jeśc chińskie zupki ja nie gotuję nic, ale wolę zjeść 2 banany i pomarańcze niż chińską zupkę

Gość gość
Jak mnie najdzie ochota to gotuje cos na 2 dni, a tak to jakieś sałatki, jajka, makarony :)

Gość gość
pojęcia nie mam dlaczego miałabym nie jeść gotowanego jedzenia tylko dlatego ,ze mieszkam sama :D

Gość gość
Na obiad - zupa piwna. Przygotowanie banalnie proste - polega na otwarciu puszki. A ile witamin, mikroelementów...

Gość gość
często jadam domowe obiadki w barze mlecznym w weekendy wpadam na jeden obiad do mamy czasem nawet na dwa. Sama gotuje też na 2-3 dni. Ale zazwycaj wolę jeść dla [rzykładu zupę gulaszową jak ugotuje i na śniadanie i na obiad i na kolacje :D jak mam wybór wolę danie niż kanapki :D więc jak ugotuje cały ga to na 2 dni max :D

Gość gość
No cóż, jak nie ma wyboru to trzeba. Jest wiele dań, których przygotowanie nie jest skomplikowane. Mozna tez np. zrobić kotlety mielone, leczo czy bigos i częśc zjeśc od razu a częśc zamrozić. Zamiast ziemniaków które trzeba obierac możemy jeśc ryż albo kaszę. Ugotowanie zupy pomidorowej z koncentratu nie jest skomplikowane. Abo barszczu :)