Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kim123

biegi odchudzaja?

Polecane posty

Gość kim123

witam, czy któraś z was biega? czy to pomaga by schudły uda? jestem po ciąży mam uda i brzuch ale najgorsze są uda mają az 60 cm;/ czy gdy zaczne biegac zrzuce je? cwiczyc mi sie nie chce w domu powiem szczerze wole pobegac

Gość gość
Tak, wymodelujesz sylwetkę, brzuszek będzie płaski i cipka wróci do ciasnosci z czasów dziewictwa :D

Gość gość
pomaga:) zreszta jak wszystkie aeroby. biegaj 3 razy w tygodniu po okolo 3 km na poczatek. Pozniej zwiekszaj dystans. Po kilku tygodniach juz zauwazysz roznice. I proponuje przeswietlic diete:)

Gość kim123
nie no tak serio pomaga? skutecznie? chciałabym w nastepne wakacje wyglądac jakoś

Gość kim123
z tą dietą to trudno będzie bo co 3 godz jedzenia a ja szczerze mówiać mogę zjeśc obiad i coś przekąsić małego i to mi wystarczy

Gość gość
Spójrz na biegaczy, widzisz grubsony? Tylko początkujący wyglądają jak wieloryby.

Gość kim123
to wiadomo kondycja lepsza ale kurcze pomózcie naprawde wstydze sie swoich nóg

Gość kim123
no niby grubasów nie ma ale ja chciałabym się dowiedzieć czy ktoś kto biegał ile schudł przez jaki czas wiem ze każdy ma inny metabolizm ale pochwalic sie mozna sukcesami

Gość gość
Ja biegam i dodatkowo zainwestowałam w suplement wspomagający odchudzanie - aqua slim. Po pierwszym miesiącu schudłam 3 kilo.

Gość gość
A długo stosowałas ten suplement? bo ja juz piję drugi miesiąc i tak sie zastanawiam ile go jeszcze mogę zażywać?

Suplement diety AquaSlim może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety i można go przyjmować bez ograniczeń czasowych. Prowadzenie zdrowego trybu życia i stosowanie zrównoważonej diety są niezbędne dla zachowania dobrego stanu zdrowia. Dla zwiększenia efektów redukcji masy ciała zaleca się stosowanie preparatu AquaSlim w połączeniu z odpowiednio zbilansowaną, niskoenergetyczną dietą oraz regularnym wysiłkiem fizycznym. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
codziennie jezdze do pracy i ponad rok temu zawsze o tej samej porze biegała kobieta po ciąży (zawsze biegała z wózkiem). nadal biega z dzieckiem, oczywiscie juz starszym ale teraz wyglada jak sportsmenka wiec nie szukaj dalej motywacji na kafe tylko rano czapka, buty, cos ciepłego i rundka po okolicy :)