Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zula25

Zdradził, odszedł, zostawił w ciąży...

Polecane posty

Witajcie, jestem tu pierwszy raz. Mam 25 lat, wspólnie z mężem jesteśmy w związku 10 lat z czego 3 po ślubie. Ponad 3 miesiące temu razem z mężem postanowiliśmy, że to najlepszy czas na dziecko i udało się. Zaszłam w ciąże, mąż bardzo się cieszył, dzwonił, chwalił sie... Dlatego też tak duże moje zdziwienie kiedy to dowiedziałam się ,że mąż mnie zdradził z 19 letnią dziewczyną z innej miejscowości. Byłam wtedy w 3 tyg ciąży. Potem wszystko potoczyło się szybko to była kwestia 3 tyg . Sprowadził dziewczynę do naszego miasta. Mieszkają razem już miesiąc niedaleko mnie. Odciął się totalnie nie pisze nie dzwoni nie pyta o dziecko...Powiedział mi tak dużo przykrych słów ze już mnie nie kocha i chyba nie kochał...Nie powiem, że byliśmy idealnym małżeństwem ale nic nie wskazywało na to, żebyśmy byli nie szczęśliwi. Wiem, że powinnam zapomnieć ale nie potrafię, nadal go kocham. Dlaczego nic do niego nie dociera? Może rzeczywiście przestał kochać podobno ona mu to uświadomiła ale dlaczego dzieckiem się nie interesuje skoro tak się cieszył. Może ktoś miał podobną sytuacje?

Chciałabym, żeby został i zrozumiał, żę zle zrobił. Tylko nie wiem czy to możliwe.

Gość gość
to skończony d**ek. Lepiej zabroń mu spotkań z dzieckiem bo wyrośnie Ci drugi chujek i będziesz miała przesrane.

Gość gość
Umiałabys wybaczyć zdradę i żyć ze zdrajca? Współczuję Ci tej całej sytuacji, ale jeśli zostałaś skrzywdzona, to nie znaczy że możesz dawać się krzywdzić dalej. Zagryź zęby, weź rozwód, podaj go o alimenty i żyj jak umiesz najlepiej.

Gość tez zdradzona
Sama sobie odpowiedzialas na to pytanie.chcialas zeby zostal i zrozumial ze źle zrobil a on tego nie zrobil!

Za miesiac wroci do ciebie,i powie ze tamta to pomylka;) i tak do nastepnej okazji-zdrady:=)

Trzeba się znaleźć w takiej sytuacji, żeby wiedzieć co się czuje. Zaciskam zęby i staram się żyć dalej ale to nie takie proste kiedy widuje ich razem. On był dobrym mężem i nagle mu odbiło, inny człowiek. Można być z kimś tyle lat i w ogóle go nie znać...

wiesz lepiej byc samotna matka z dzieckiem,niz z takim 0 Zyc pod jednym dachem,dla mnie najwazniejsze byloby dziecko,a nie"Facet":)

Gość tez zdradzona
Niewiem czy to prowokacja ale napewno nie jest to historia z palca wyssana.takich sytuącji jest pelno.sama w takiej bylam . Koniec 4 miesiaca ciazy dowiaduje sie ze ojciec moich dzieci od 2 lat ma romans zbaba 12 lat odemne starsza .kocha ja nie mnie ale wie ze razem nie beda bo ona ma meza i nastoletnie corki.bylam w ciazy wiec hormony szalaly .zrobilam pieklo jej jemu i sobie myslalam ze cos zdzialam ze ja zostawi ze wybierze mnie i dzieci.w 8 miesiacu poddalam sie i dalam spokój patrzac mi w oczy powiedzial ze mozemy razem mieszkac i wychowywac dzieci ale z nia kontaktw nie zerwie, dszlam kiedy dzieci sie urodzily.dzis 4 lata pozniej kiedy kchanica kopla go w tylek bo znalazla mlodszego skwmke pod moimi drzwiami jaki straszny blad popelnil i chce wrocic. 4 lata do tego dochodzil.szok.faceci wstydu nie maja

Tylko, że mojemu mężowi wystarczyły 2 tyg i już wiedział, że to ta jedyna...

Wychodzi na to, że nie ma serca. Tylko ja tak nie potrafię, zapomnieć, tylu lat. Mąż był dla mnie dobry, był cudowny, opiekuńczy. Poznał ją na imprezie, pracował tam. Zmienił towarzystwo i odbiło mu...To jakby nie ten sam człowiek chyba, że go nie znałam...

Gość gość
Za 2 misiace moze sie odkochac. Piszesz ze laska ma 19 lat. Nastolatki sa glupie daja faceta poczucie mlodosci swierzosci tego ze nie maja zadnych zobowiazan oczekiwan. Moze twoj maz przezywa kryzys .uswiadomil sobie ze zona i dzieck to wielka odpowiedzialnosc ktorej niechce i zwial do malolaty ktorej pewnie tylko kino i dyskoteki w glowie ona go nie bedzie pytac czy smieci wyniusl czy rachunki zaplacil czy piluchy kupil.faceci to tchurze.

Gość Daniel 24
Ile taki mamusiek jest właśnie tak zostawianych ty jesteś prawie mamuśką

Coś w tym jest.Szczerze powiem, że nie wiem czy ja chce jego powrotu bo nie wiem czy potrafię wybaczyć.Sama nie wiem to trudne... Przegrałam...