Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zula25

Zdradził, odszedł, zostawił w ciąży...

Polecane posty

Gość gość
To już nie bajka to gorzkie życie:/ ja bym ci radziła zabezpieczyć siebie i dziecko finansowo mieszkaniowo itd... żebyś została niezależną matką , a twojemu mężowi młoda się znudzi szybko, wtedy będzie chciał wrócic do ciebie jak to bywa, a ty wtedy zobaczysz z jakim bylas glupkiem.

nie rozumiem ciebie:O Na zdrade nie ma wytlumaczenia!zdrada jest zdrada obojetnie z kim i gdzie!nie wazne gdzie poznal?:OZdradzil i koniec,ende ,vorbei:)

Gość gość
niewykluczonejest , że za rok, dwa ich zwiazek wypali sie i mąz przemysli wszystko, zrozumie błąd i wroci do ciebie i bedzie kochal tylko ciebie. tego ci życzę.

Gość gość
"niewykluczonejest , że za rok, dwa ich zwiazek wypali sie i mąz przemysli wszystko, zrozumie błąd i wroci do ciebie i bedzie kochal tylko ciebie." x :D:D:D

Gość gość
uhm... do czasu az znow pojawi sie w jego zyciu kolejna wielka milosc ktora pokocha w przeciwienstwie do zony? :D

Pewnie go tłumacze... bo tak mi lepiej. Jestem naiwna nic nie poradzę. Mam mieszkanie, dobrą prace. Tylko to tak wkur**a, że on ma to wszystko gdzieś, że się odciął od nas i zaczyna sobie życie od nowa...

Gość gość
odcial sie bo jest tchorzem a ty mu o tym przypominasz

Tylko ja będę musiała jeszcze patrzeć na niego i jego nowe szczęście... twierdzi, że chce widywać z dzieckiem i ze o dziecku nie zapomni

Gość tez zdradzona
Kazdy tak twierdzi a jak przychodzi co do czego to zapominaja. Moj zerwal wszelkie kontakty na 7 miesiecy tyle toczyly sie rozprawy o alimenty. Na kazdej z 3 rozpraw twierdzil ze nie placi alimentow bo zabraniam mu sie z dzienmi spotykac zgrywal biednego a wynajok adwokata zeby ugrac jak najmniejsze alimenty. Mysl o swoim zabezpieczeniu jak urodzi sie dziecko i nie bedziesz miala kogos do pomocy mamy babci tesciowej to z dobra praca tez mozesz sie pozegnac. Mi podziekowali po macierzynskim

Zula nawet nie wiesz jakie szczescie w nieszczesciu ciebie spotkalo;)dziecko to bedzie twoj promyk,da tobie milosci za dwoje:)Skoncentruj sie nad swoim zyciem:))Zycze powodzenia

Mam nadzieje, ze jak dziecko się urodzi to wszystko mi minie... No z alimentami to może być różnie bo on pracuje na czarno a jego nowa laska siedzi w domu i ledwo im starcza na życie, nie dam za wygrana to w końcu jego dziecko

Gość rita ora pole
Ale k***s bez jaj... Sorki ale musiałam. Tamta młoda p**dunia pewnie sobie nie zdaje z tego teraz sprawy ale w końcu do niej dotrze,ze fiut jeden zostawił ciężarną żonę na pastwę losu i zada sobie pytanie... Kiedy na Nią przyjdzie czas... Ją też zostawi kiedyś! Trzymaj się spokojnie w miarę możliwości...

Gość gość
oj no, nie takie zmarnowane 10 lat, masz dziecko i na nim sie skup, a na faceta nie licz, co za beznadziejny czlowiek, nie zebraj o jego uwage, miej swoja godnosc

Nic nie dzieje się bez powodu... Zobaczymy jak długo potrwa ta sielanka. Mam nadzieje, że jeśli będzie tak jak mówicie, ze będzie chciał wrócić to ja będę miała siłę kopnąć go w dupę to byłaby największa satysfakcja...

ta laska dobrze wiedziała, że jestem w ciązy ale jak to powiedziała: nie przeszkadza jej to...

najwazniejsze zebys podjela sluszna decyzje,ja tylko moge zyczyc tobie duzo,duzo szczescia,:))) Glowa do gory i w przyszlosc:))