Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak bardzo mi na Tobie zalezy, ze az plakac mi sie chce jak widze jak Twoja...

Polecane posty

Gość gość
to nic nie stoi wam na przeszkodzie, no chyba, że ty masz kompleksy

Gość gość
Walcz o nią, bo moze byc za późno . Ktoś inny sie pojawi i po kobiecie. Chcesz z nią byc to jej to powiedz i czyń. Sama gadanina nie wystarczy.

Gość gość
Ciekawe czy lecą od tego płaczu krokodyle łzy, tak to jest krokodyl najpierw mięso zje a potem nad kośćmi płacze. Tak bardzo mu na niej zależy , że nawet jej nie zna bo niby skąd ma wiedzieć jaki ma kolor włosów. Albo mocny ciemny blond albo szatynowe.

Gość gość
bo nie znam się na kolorach włosów, mienią się od ciemnego blondu po jasny brąz w zależności jak słońce świeci

Gość gość
do gość dziś Walcz o nią, bo moze byc za późno . Ktoś inny sie pojawi i po kobiecie. Chcesz z nią byc to jej to powiedz i czyń. Sama gadanina nie wystarczy. xx xx xx tak najlepiej powiedzieć powiedz i czyń a jeśli ona ma jakieś obawy to te swoje powiedz i czyn może ją tylko przestraszyć

Gość gość
jak sobie pogrywam? o co ci teraz chodzi

Gość gość
pomysl, ze jesli mam kilku facetow do wyboru to dlaczego mam wybrac ciebie skoro nawet cie nie znam

Gość gość
facet, z którym się umawiałam chyba to samo czuł. teraz mi na nim zależy a jemu już nie, więc role się odwracają.

Gość gość
Życie uczuciowe* * * * * * Najpiękniejsze wiersze o miłości * * * * * * Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Poprzednie 1 2345678...1772 Następne maalutka 2006.09.16 Aż Tak Cię Kocham Kocham Cię okiem spragnionym, pieszczotliwą dłonią strumienia słodkich słów, czułą myślą Kocham Cię Wilgotnym słońcem świerzego poranka, melodyjnym śpiewem szklanych kropel deszczu, fal cichym szeptem i wiatru skrzydłem lekkim Kocham Cię aromatem tysiąca róż i niebem nieprzebranym Kocham sercem i dziękuję Ci za to że jesteś.... A.Burn namaste _l * l_ przybilo mnie to 2006.09.16 Wciąż rozmyślasz. Uparcie i skrycie, Patrzysz w okno i smutek masz w oku... Przecież mnie kochasz nad życie? Sam mówiłeś przeszłego roku... Śmiejesz się, lecz coś tkwi poza tym, Patrzysz w niebo, na rzeźby obłoków... Przecież ja jestem niebem i światem? Sam mówiłeś przeszłego roku... M. Pawlikowska-Jasnorzewska Czuje sie dennie smutas.gif maalutka 2006.09.16 mężczyźni juz tak nie piszą niestetyusmiech.gif Kiedy Cię moje oplotą sny- jak białe róże- nie bój się kochać - ja - i ty w nieba lazurze. Ziemia, jak echo minionych dni, grające w borze, a nasze duchy wśród martwych pni wieszają zorze. Serce mi splatasz koroną gwiazd, hymnem warkoczy- pode mną góry, wieżyce miast- nade mną - oczy. Dziwnie się srebrzysz, aniele mój, w tęczowym piórze- fontanny szemrzą, gwiazd iskrzy rój- wonieją róże... T. Miciński namaste _l * l_ maalutka 2006.09.16 przybilo mnie to .daj spokój życie jest piękne, wiesz co? słucham, właśnie tego w zmienionej wersji w wykonaniu Czyżykiewcza cool.gif namaste _l * l_ przybiło mnie to 2006.09.16 no tam, dam spokój jak zadzwoni pechowiec.gif albo zaraz zrobie to sama... w góręęęęęęęęęęęę 2006.09.16 Zanurzcie mnie w niego Zanurzcie mnie w niego Jakby różę w dzbanek Po oczy, Po czoło, Po snop włosa jasnego- Niech mnie opłynie wokoło, Niech się przeze mnie toczy Jak woda całująca Oceanu Wielkiego. Niech zginie noc, poranek, Blask księżyca czy słońca, Lecz niech on we mnie wnika Jak skrzypcowa muzyka- Gdy mi do serca dotrze , Będę tym co najsłodsze, Nim to chyba Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej jak kania dżdżu 2006.09.16 Jak dla mnie zawsze i tylko Gałczyński usmiech.gif - Powiedz mi jak mnie kochasz. - Powiem. - Więc? - Kocham cie w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W wielkim wietrze na szosie, i na koncercie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. I gdy śpisz. I gdy pracujesz skupiona. I gdy jajko roztłukujesz ładnie - nawet wtedy, gdy ci łyżka spadnie. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. I gdy włosy grzebieniem rozdzielisz. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. W morzu. W górach. W kaloszach. I boso. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą. I wiosną, kiedy jaskółka przylata. - A latem jak mnie kochasz? - Jak treść lata. - A jesienią, gdy chmurki i humorki? - Nawet wtedy, gdy gubisz parasolki. - A gdy zima posrebrzy ramy okien? - Zimą kocham cię jak wesoły ogień. Blisko przy twoim sercu. Koło niego. A za oknami śnieg. Wrony na śniegu. cóż po chlebie kiedy nie smarowany niebem przybiło mnie to 2006.09.16 Więc ją chwyciłem... Więc ją chwyciłem w szalone objęcia, Więc spróbowałem warg jej swymi wargi, Więc jej szeptałem tęsknoty i skargi, I wszystkie serca mojego zaklęcia! Jak ten, co czuje dreszcze wniebowzięcia, Tak jam wyczuwał tych pieszczot zatargi, Gdy od warg moich odrywała wargi, By znów je oddać przez włosów opięcia! Aż wpółomdlała, rozkoszą zatruta, Znieruchomiona, bo uściskiem skuta, Piersi mi boskim paliła oddechem! "Mój ty - śmiertelny!" szeptała z uśmiechem I tak pieściła, aż mi piersi zbroja Pękła, i wołam: "Nieśmiertelna moja!" B.Leśmian Niechze wreszcie zadzwoni! Bo nie wytrzymam dłuzej! smutas.gif w góręęęęęęęęęęęę 2006.09.16 Erotyk Julian Tuwim już się o grzechy noce proszą już z wiosny znów jak z bólu krzyczę nieubłaganą mnie rozkoszą zakuj w ramiona ratownicze a kiedy zaczne się na nowo wyrywać zbuntowanym ciałem powiedz mi wreszczie pierwsze słowo którego nigdy nie słyszałem bo znów pogański sammum wieje w pędach zawrotach burzach blaskach pamiętaj kiedy znów zdziczeje odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj mogą pojawić się drobne niezcisłości bo pisałam ten wiersz z pamięci przybiło mnie to 2006.09.16 zadzwonilam. odebrał głos usmiechniety, a jak sie zorientował kto mowi odrazu sie zachmurzył. Spotkanie za godzine. Muszę coś zrobić z włosami muszę coś zrobić z oczami bo tak mi jakoś ciemno chociaż tak mocno czekamy czy my się kiedyś spotkamy ja z tobą, a ty ze mną. Czarna woda między nami i sokole oczy czyśmy sobie winni sami czy świat na zaskoczył.

Gość gość
Rozumiem,to nie jest obojętność,chcę być z Tobą zawsze.

Gość gość
zawsze tak jest ze osoby z wysokim poziomem IQ sa rowniez dobrzy w humanistycznych przedmiotach oraz jesli ktos za szybko pisze to zdarza sie mu przejezyczyc, a jak ktos na codzien wiecej czasu spedza w meskim towarzystwie to zdarza sie ze wypisuje czasem dwoch zamiast dwoje, tak samo osoby ktore mowia poszlem maja nawyk bo wychowywani byli wsrod kobiet i dziewczat

Gość gość
w sumie macie racje, co ja moge jej zaoferowac, nic ona moze przebierac sobie w facetach jak w ulegalkach, nie dla psa kielbasa

Gość gość
niestety autorze jestes zbyt malo inteligentny aby zrozumiec ze nie jest zainteresowana, moze nie chce Ci tego powiedziec prosto w twarz i chce abys sam sie domyslil bo jakby chciala czegos wiecej to by odwzajemnila zainteresowanie

Gość gość
hahaha a co Ty autorze myslales, ze wyrwiesz sobie mlodke i bedziesz sie cieszyl z jej mlodego cialka?

Gość gość
mi na nim zależało, zależy i będzie zależeć - oto moja tragedia

Gość gość
na kim Ci zależało? na kimś starszym od Ciebie o 10 lat?

Gość gość
to dlaczego tragedia?

Gość gość
Tobie autorze zalezy a jej jakos nie zalezy, daj sobie spokoj z idiotka bo jakby jej zalezalo to by to okazala

Gość gość
tak ja mi bardzo zależało tak już mi już nie zależy, a mogło być tak fajnie