Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mozna robic sobie tyle dzieci

Polecane posty

Gość gość

Moja kolezanka zaszla w ciaze w wieku 19 lat urodzila syna rozstala sie z jego ojcem bo to furiat byl i wychowywala sama potem tez miala jakiegos kolesia i tez go zostawila. Mlody ma obecnie lat 10 a ona znow ma kolejnego goscia w dodatku dala sobie zrobic z nim dziecko a jak twierdzi nie wie czy to ten na cale zycie! Ilu ona jeszcze kolesi zaliczy ile dzieciakow zrobi zanim sie ustabilizuje. I z obserwacji widze ze takich kobiet jest coraz wiecej. W domu co chwile nowy tatus ktory gdzies odchodzi. Zal mi jej glupoty

Gość gość
no co mamusie samotne tylko łapią to co im w szpony wpadnie, nikt nie chce dzieciatej to próbja każdego kolejnego frajera na dziecko złapać

Gość gość
moja znajoma ma 24 lata i 3 dzieci,każde ma innego tatusia a pierwsze urodziła w wieku 16lat....Tylko dzieci szkoda

Gość miętelka
Prawie 30 lat, 2 dzieci to faktycznie rozmnaża się jak królik :)

Gość gość
Siedzi z nim sa razem oczekuja tego dziecka. Ale gdzie slub ? Jeszcze wziela tego biedaka pod swoj dach

Gość gość
chora jesteś autorko...może jej zazdrościsz tego biedaka,co?

Gość gość
Moja sąsiadka, lat 35, 6-tka dzieci, każde z innym. I ona się wcale z tym nie kryje, mówi, że każdy facet po urodzeniu dziecka okazywał się draniem. Ale z tym ostatnim już chyba jej się dobrze trafiło, bo mała ma 4 lata i są dalej razem. Trochę dzieci szkoda, bo oboje pracują, a dziećmi zajmuje się jej brat, który urodził się trochę chory, w sensie, że jest opóźniony czy jakoś tak. Ale jakoś dają radę. A z pozostałych tatusiów to tylko jeden się swoim interesuje.

Gość gość
dwoje dzieci ma czyli norma, wez juz nie przesadzaj. zazdrosna chyba jestes? :D

Gość wifigdańsk
powtórzę za LenkaMarlenka Ale w czym problem? Co Cię to interesuje? To jej życie i jej sprawa. Pilnuj swojego. poza tym faktycznie "tyle " dzieci,raptem dwójka z 10-letnim odstępie. myslalam,ze przeczytam ze ktos juz 12ste rodzi. a to ze się rozstała i ma dwojke dzieci kazde z innym to co to takiego niby? moze lepiej byc z jednym "ojcem" pijakiem awanturnikiem i zdradzaczem? sama napisałas ze to był furiat to co miala z furiatem byc? i zeby ją i dzieci bił? moze na poczatku był miły,fajny,duzo ludzi tak gra. i mądrze zrobiła ze się rozstała.

Gość gość
żenada temacik. widać że coś ci na ego wlazło... hmm... pewnie ty nie masz żadnego faceta ani dziecka?

Gość gość
rodziny wielodzietne to dla coś najnormalniejszego na świecie.. za to gdy laska ma każde dziecko z innym facetem to dla mnie patologia... mam 2 sąsiadki jedna ma dwójkę dzieci a druga trójkę dzieci i każde z tych dzieci ma innego ojca. PATOLOGIA