Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

restauracja trójmiasto

Polecane posty

Gość krzyś

Ja jestem w Gdańsku to często chodzę do Panoramy tam mają bardzo dobrą rybę dorsza szczególnie 

Gość gość

Podoba mi się Panorama w Gdańsku, bo przede wszystkim jest normalny rozstaw stołów i wygodne krzesła. Ludzie siebie, aż tak nie słyszą. Można pooglądać fantastyczne widoki, co jest według mnie naprawdę fajną sprawą. Śniadanka za każdym razem świeżutkie, palce lizać bułeczki, do kelnerów nie można się przyczepić.

Gość Betty65

Będąc w Trójmieście, a konkretnie w Gdyni polecam również restauracje Barracuda na Bulwarze Nadmorskim, pyszne jedzenie, bardzo fajny klimat i wystrój lokalu.

Gość gość

Praktykuję turystykę kulinarną i w Gdańsku najbardziej spodobała mi się restauracja .facebook.com/PanoramaRestauracja/?fref=ts. Następnym razem odwiedzę, ale prawdopodobnie na dłużej i tylko na nich postawię. Mój mąż również zadowolony, uwielbia doprawione mięsa z warzywami. Nie zawiódł się

Gość gość

Bardzo tani i profesjonalny serwis kawowy masz w panoramarestauracja.pl, a jednocześnie można zorganizować pełnowymiarowe szkolenie ze sprzętem multimedialnym. Wynajem tanio wychodzi. Ogólnie restauracja powiedziałbym dopasowana idealnie pod klientów biznesowych.

Gość Aśka

Jeśli chodzi o Sopot to zajrzyj tu https://esopot.pl/pl/.  Są wymienione wszystkie warte odwiedzenia knajpy. Na pewno coś znajdziesz. Oprócz tego jest wiele informacji przydatnych przed urlopem- jakie sa atrakcje turystyczne w Sopocie, co się dzieje, gdzie można pójśc z dzieckiem itp.

Gość vert11

Dawno temu chodziłem do panoramarestauracja.pl, było średnio, ale w ostatnich latach duży postęp i powiedziałbym, że może i najlepsza lub jedna z najlepszych restauracji w Gdańsku, która doskonale wie, jak serwować rybę. Lokal bardzo dobrze zarządzany, obecnie z dość bogatą historią metamorfozy. Całe szczęście skutecznej.

Gość gość

Klimat posiada na pewno .facebook.com/PanoramaRestauracja/?fref=ts. Polędwiczki chyba u nich numer jeden, bo za każdym razem powtarzam. Desery wyśmienite i alkohol w normalnych cenach. Za niecałe 100 złotych można w dwie osoby się najeść i napić porządnie.

Gość gość

W Gdańsku miałem okazję być w wielu restauracjach i chyba najlepiej obecnie wygląda oferta panoramarestauracja.pl. Restauracja blisko centrum, pomiędzy starym miastem a historycznymi miejscami związanymi z Solidarnościa. Świetnie się prezentuje, ale co najważniejsze maja naprawdę bardzo smaczne jedzenie.

Gość gość

Zobacz sobie na stronie panoramarestauracja.pl ofertę tej restauracji. Bardzo dobrze zlokalizowana, świetnie przygotowana jeśli chodzi o organizowanie imprez okolicznościowych. Jak szukacie smacznego jedzenia to warto tam zajrzeć.