Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość4444

ogrzewanie elektryczne, jak z tym jest?

Polecane posty

Gość gość4444

witam, chce wynająć mieszkanie w którym jest ogrzewane elektrycznie, jak sie wychodzi na tym? opłaca sie?? poprzedni właściciele mówili ze wychodzi ok 400zł na dwa miesiace, ale wydaje mi sie mało więc nie wiem czy w to wierzyc

Gość gość
Kiedyś wynajmowalam i rachunki nas zjadaly

to Ci właściciel na pewno ściemniał , mysle ze nie ma szans zeby przy takim metrazu placic tylko 400 zl za prąd i to jeszcze za 2 miesiące...najlepiej niech Ci pokaże rachunki, wtedy bedziesz wiedziala

Gość gość
gazem te 120 by był problem ogrzac kosztowo a pradem to tylko sie pochlastać ja mam 40 m2 i płace 250zł za gas do gotowania grzania wody i ogrzewania ,wiec przy 120m2 to bedą ceny ogrzewania w 1000 wzwyż szły

Gość gość4444
Ja mimo wszystko zaufam właścicielowi. Widać, że zna się na rzeczy. Dzwoniłem przed chwilą do niego i mówił, że po prostu trzeba odpowiednio ustawić te ogrzewanie, a będzie jakieś 18 stopni w mieszkaniu, a według niego to powinno wystarczyć. Dziękuję za pomoc.

Gość gość
18 stopni dziękuję, postoję, zimę równie dobrze można spędzić w szałasie

Gość gość
Prąd elektryczny jest najdroższym nośnikiem energii.

18 stopni? ile ty masz lat człowieku, że nie wiesz, że 18 stopni to jest zimno jak w psiarni i trzeba w grubych swetrach i gaciach polarowych chodzić ani sie wykąpać, ani rozebrać do spania, ja juz o seksie nie mówię chociaż eskimosi też jakoś to robią... to chyba, że masz geny eskimosa, to 18 stopni ci wystarczy, w innym przypadku zapomnij o wygodzie życia w tym mieszkaniu poza tym, z księżyca się urwałeś, że nie wiesz, że prąd jest najdroższa energią?